Wednesday, September 29, 2010

FS singing AYAT AYAT CINTA

Desir pasir dipadang tandus
segersang pemikiran hati
Terkisahku diantara cinta yang rumit

Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkinku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cinta ku padamu

Bila bahagia mulai menyentuh
Seakanku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggal kan cinta
Ketika ku bersujud

Tuesday, September 28, 2010

Gadis AVATAR..... sayu

hah.. mesti korang akan terkejut tengok wajah gadis muda ini... kesian kan.. dek kerana tumor yang dihidapinya ni.. dia digelar gadis avatar... aku taknak la sebut perkataan tu banyak2 kali walaupun aku dah pampangkan kat tajuk tu.. tak baik.. tp aku memang rasa sayu dan kesian dengan masalah yang budak cumel ni hadapi.. tumor dia semakin besar dah terus tumbuh memmbesar ke hadapan.. setakat ni hidung dan mata sudah mula bermasalah.. pernafasan sudah mula terganggu.. dan doktor mengatakan matanya juga ada risiko untuk buta...

wu_xiaoyan


keluarga dia dah kehabisan duit untuk tampung perbelanjaan kesihatan gadis ni.. sian dorang... perbelanjaan keluarga lain juga mcm penting sume..

"All the family members are farmers and have little more than £100 a month income each. In addition her mother has been incapacitated after a stroke and the father is struggling to look after her and continue to make a living."

tgok.. betapa kita sepatutnye bersyukur dengan apa yang allah dah bagi.. kan3.... selalu kite mengeluh.. kita tak ansem mcm tu.. kita tak cantik mcm tu.. kita tak kaya mcm tu.. tp kite tak pernah pk.... betapa susah nye org lain.. betapa mendeitanya org lain... kite selalu minta apa yang takde.. jarang mensyukuri apa yang sedia ada... masyaallah.... aku rasa sayu tetibe.. alhamdulillah dengan apa yang diberi.. meski jauh dr sempurna.. tp lbh baik dr kebanyakan org yang diuji dengan perkara yg lbh serius dan teruk... apepun.. aku mendoakan akan ada badan2 org2 kaya yang menghulurkan derma kepada keluarga malang ini.. insyaallah.. pembedahan akan pulihkan hidup gadis muda tu.. insyaallah

cerita lanjut click SINI


I phone 4 memberi aku semangat untuk berblog

hahaahah.. baru je entri lepas aku tulis dah nak kembali kelorong2 blog ini.. mengisi catatanku untuk tatapan kalian.. kalau ada yang nak menatap la.. ahahah.. ceh poyo melanda diri neyyhh.. ahahah.. tp lepas tu senyap je balik... cakap jek lebat fairuz selamat ni... hahahaha.. ala korang bukan apa... kehidupan ku agak tak aman sehari dua ni.. eheheh.. emosi silih bertukar.. jd tu yang blog aku ni semacam menjadi sekadar di pinggiran jek.. ahahahahah...

TAPI...

now aku betol2 dah mula semangat dah.. ahahaha... korang jangan la luoakan aku ek.. kalau ade kuah kacang dengan lode ngan ketupat nona... roger2 la saya.. eheheh.... sebenarnye.. hehe td check nuff... pastu terbaca la plak promo untuk menang i phone 4 dr si kuning DG tu... tu yang aku semangat nak tulis balik entry tu.. sbb aku pun dah ade bufferd earing baru tu... leh la tambah seposen dua kan.. ahaha........

jd... aku pun mula la semangat balik nak berblog.. walaupun.. waktu tengah menulis ni.. sendu jek aku rasakan... ahahahahha... yang pastu aku mcm nak try promo dr DG ni.. nanti aku dah menang leh poyo2 ngan korang kan?.. kan3?... ahahahaha.. tu pun kalau aku ada masa nak join.. dan ade sedikit rasa semangat dr kemalasan yang bermaharajalela ni.. okiesss.. ehehehehe...

korang tak terasa nak join keee???... ahahaha kalai nak click SINI....... ni ada sedikit peraturan yang digariskan... kalau korang nak maklumat penuh.. ape nak kene wat sume.. just click aje link yang aku bg td... ok?.. dah menang iphone tu bg aku k.. eheheheh

1. This contest will run for 8 days, from 24 September to 1 October 2010.
2. In order to be in the running to win the iPhone 4, you’ll have to complete 4 tasks which will be revealed here on the Nuffnang blog.
3. From 24-27 September, one new task will be revealed each day.
4. You’ll have until 11.59 pm on 1 October (Friday) to complete all 4 blog posts, and submit all four permalinks to us using the forms provided.
5. There will be separate forms for all four days and they’ll be labeled accordingly; don’t mix your permalinks up!
6. Only bloggers who complete all 4 blog posts with all requirements fulfilled will be in the running to win the iPhone 4.

7. The blogger with the most creative blog posts overall wins the iPhone 4 :)


WATCCHAAAAAA!!!!!

Thursday, September 23, 2010

Aku Kembali


lepas tgok dapat satu lg buffered earning.. rasa semangat untuk kembali.!! kembali berblog.. ahahaha mcm la lama sgt aku tinggalkan.. tp aku akui.. kebelakangan ini kemalasan adalah halangan utama aku dalam mengaktifkan diriku untuk menulis... ahaha... mungkin sbb aku bukan berblog untuk pendapatan.. jadi biler tiada berita menarik.. atau cerita untuk dikongsi.... mood plak lari untuk kemana.. aku tak gagahkan diri untuk menulis...

hehehe.. td saje2 cek nuff.. tetibe dpt satu lg buffered earning.. then tetibe gak semangat aku nak tulis balik.. memmbuak2.. tp punya la malas sebenarnye.. ahahahahahahah..... apepun... aku masih lg setia dengan blog aku ni.. ye la masa nak bangunkan blog ini dlu.. punya la lama.... aku start register 2007.. tp 2009 bru aku betol2 menulis... then dah terbina ni.. takkan nak lupakan mcm tu jek kan.. kan3.. eheheh...

ok3!!! aku tak bebel byk2.!!! tunggu la.. aku akan menghancurkan dunia!! eh silap.. menggegarkan dunia!!!

Tuesday, September 21, 2010

aku UPSR dan 25 tahun


hari ini bermulanya pertempuran bg budak2.. atau pelajar2.... atau kanak2.. ehhe darjah 6.. ape lg.. upsr la... ujian penilaian sekolah rendah... tak caya jek aku sebenarnye dah 13 TAHUN tinggalkan kenangan tu,... ye aku gak pernah ambil upsr la dude... huh.. tak caya ke.. kalau tak caya.. tengok gambar kat bawah ni... hah.. ape lagi.. scan mata korang carik aku dimana.. cepat2...!!


lama dah tu. aku bebetol rindu weyh... well nak diceritakan.. zaman sekolah rendah aku tak begitu best... ahahha dr darjah satu hingga 4.. aku dikenali dengan bakat seni lukis aje.. part tu aku score la.... mewarna la.. melukis la... menyonteng la.... darjah 5 aku sepi sekejap... sbb kene marah ngan parent.. sbb darjah 5 aku turun kelas... ahahahaha... tp start darjah 5 ni aku dikenali dengan bakat nyanyi2 ni.. bermula dengan majlis perpisahan seorang guru aku.. CIKGU HAMIMI... ape ntah jadi dengan dia sekarang.. dia dok rembau.. dia suh aku nyanyi.. tau lagu ape aku nyanyi?.. MATAHARI.. ahhahha lgu MAYA... special request by her..

sejak tu la.. aku aktif seni2 pentas.. nasyid.. solo nyanyi... wakil sekolah syair bagai.. ahahahahaah... lawak la... tp seronok kan... sampai la dah nak upsr... oleh sbb aku ni leh tahan nakal untuk kelas no1 tu.. memang aku selalu kene baling ngan kapur time cikgu ngajar... sbb cikgu ckp aku berbual aje.. padahal aku berbincang ilmiah tu.. ahahaha... pastu buku kene baling keluar pun ade... ahaha pastu kat makmal sains.. main2 sampai aku tekan stapler kat tangan aku pun ade.. ahahaha.. wahh kenangan ku.!!!

la ni.. aku dah 25 tahun weyh.. walaupun mcm 16 tahun jek fizikal aku.. kan3.. ahahaha... dah besor2 ni.. dah tak leh main mcm mase umur 12 tahun tu.. dlu upsr adalah perhitungan terpenting.. sekarang ni.. setiap yg berlaku di kiri kanan adalah satu perhitungan penting dalam mencorakkan masa depan.. jd segala keputusan yang di ambil kene serious... kan3... huhhh....

jd kepada anak2ku yang mengambil UPSR.. yg mungkin membaca entri ini.. buatla sehabis baik.. walaupun ia hanya satu ujian untuk kanak2 12 tahun. tp besar ganjanrannya nanti.... goodluck.... doa banyak2... tak payah neves2.... senyum2 aje.. insyaallah.. A tu tak payah pun nak dpt... kan3... amin..

SEMOGA BERJAYA

Saturday, September 18, 2010

FS singing SEPI- Yuni Sara

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam


Friday, September 17, 2010

Al-Fatihah untuk allahyarham M Rajoli


satu kehilangan besar untuk dunia seni kita... dialah antara pelakon yang aku hormat diatas perwatakannya yang sgt indah... dunia lakonan hebat ditawannya.. namun ilmu agama juga tersellah dalam tindaktanduknya... sepatutnya menjadi contoh kepada yang lain.. juga diri aku... hari ini sejak maghrib td... banyak status di face book atau twitter mengatakan pemergian beliau.. namun itu cuma berita kurang tepat... tika itu beliau masih lg bernafas...

tp td jam 10.40 malam td.. berita sahih telah diterima... M rajoli telah menghembuskan nafas terakhirnya... patutla mlm ni hujan turun je walau tak lebat... menghembuskan nafas terakhirnya di bulan syawal.. alhamdulillah.. moga ada keberkatan untuk arwah... mendoakan rohnya akan ditempatkan di sisi allah SWT di kalangan orng2 beriman.. amin.. alfatihah

Wednesday, September 15, 2010

Untuk KALIAN...!



aidilfitri kali ini...
aku jalani dalam lorong yang berbeza...
dengan senyum tawa yang tidak seindah biasa...
dimana kepahitan jelas terasa walau senyum terukir indah...

menjalani kehidupan bersama sama teman seperti kamu semua..
bukan sesuatu yang aku minta...
tp inilah pemberian yang tidak pernah terduga
memberi sejuta kenikmatan yang tiada tara...
pemberian bermakna untuk satu jangka masa yang tiada akhirnya

setiap saat yang kita lalui
ibarat menyemai kenangan sejarah
tidak kan terlupus jejaknya walau di landa badai amarah..
lantas ingatan untuk setiap dari kamu datang dr setiap arah
seperti tubuh yang memerlukan darah...
takkan terlupa, takkan terpisah..

untuk aidilfitri yang mulia...
seribu kemaafan aku pinta..
atas segala keterlanjuran dan kesilapan yang tersengaja
walau jauh mana aku berlari..
walau sesenyap mana diri ku pergi..
walau sejahat mana apa yang aku telah lakukan..
kemaafan dr kamu semua tetp menjadi nadi..
nadi untuk senyuman paling bererti...

sahabat semua..
walau zahir takkan mungkin dapat bertemu..
ingatan paling ikhlas telah aku semai untuk diri kamu..
selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir dan batin

Monday, September 13, 2010

Kisar LEMBU dengan kejam!!!


vid ni aku amik dr CIK PARO.. adoiii.. cube korang tgok weyh.. ni mesin pengisar..... nama dia meat grinder suite... ahaha dia mesin pengisar yang dahsyat, dorang main kisar je weyh lembu tu sekor2..!! tp buat pengetahuan.. sume lmbu tu dah mati ok... tp memang cara ni kejam nak mati.. dah la dengan segala usus ke taik ke ekor ke ape sume dia kisar.. dan katanya ini adalah untuk membuat BURGER yee... dengan kude pun ade sekalik... weeekkk..!!!

video

KRONOLOGI: Kes bunuh, bakar Sosilawati dan tiga individu lain


Media melaporkan Datuk Sosilawati Lawiya, 47, bersama peguam, Ahmad Kamil Abdul Karim, 32; pegawai bank CIMB, Noorhisham Mohammad, 38 dan pemandunya, Kamaruddin Shansuddin, 44 hilang sejak 30 Ogos lalu selepas urusan pembelian tanah di Banting . Dilaporkan juga jutawan kosmetik itu membawa bersama wang tunai sejumlah rm4 juta.

  • 7hb September 2010

Hasil aduan orang ramai, dua kereta BMW, dengan nombor pendaftaran WTL 11 dan AAJ 5, milik Sosilawati dan Ahmad Kamil telah ditemui. Kereta milik Sosilawati telah dilaporkan ditemui oleh jiran berhampiran Apartmen Angsana, Taman Subang Mewah, Subang Jaya. pembekal maklumat mengatakan kereta itu sudah beberapa hari terbiar di situ. Kereta Ahmad Kamil pula ditemui dihadapan Hotel Dorsett di SS12, Subang Jaya. Berhubung wang 4juta, keluarga Sosilawati menafikan mangsa membawa wang RM4 juta.

  • 8hb September 2010

Berdasarkan jejak maklumat yang dikesan dan bantuan orang ramai yang memberi maklumat, polis melaporkan Sosilawati dan tiga individu lain masih lagi berada dalam negara. Ini berdasarkan laporan yang Sosilawati telah mengunjungi kedai Fazz Enterprise Kerepek House di Kampung Sungai Lang, Banting pada jam 4 petang, 30 Ogos lalu.

siasatan juga mendapati Noorhisham telah menghubungi isterinya untuk memaklumkan beliau tidak pulang selama tiga hari melalui telefon pada malam 30 Ogos.

  • 9hb September 2010

OLeh kerana siasatan semakin menemui jalan buntu. tiada tanda tentang dimana mangsa2, Media melaporkan Sosilawati kemungkinan besar disembunyikan di lokasi rahsia oleh kumpulan tertentu kerana perselisihan perniagaan dan kewangan.

  • 10hb September 2010

Polis berjaya mendapat maklumat beberapa orang suspek yang dipercayai terlibat dengan kehilangan jutawan ini. hal ini berdasarkan jam tangan yang dipakai suspek sama dengan jam tangan salah seorang mangsa. seterusnya, dilaporkan Kehilangan Sosilawati dipercayai didalangi seorang ahli perniagaan bergelar Datuk. Polis menahan lima suspek berhubung kehilangan empat mangsa itu.

  • 11hb September 2010

dengan berbekalkan maklumat dr suspek, polis telah menemui lokasi empat mangsa itu dibunuh dan mayat mereka dibakar di ladang di Teluk Gadong berhampiran Tanjung Sepat, Banting. Polis menahan ahli perniagaan bergelar Datuk dan adiknya. Polis mengesahkan Sosilawati, Ahmad Kamil, Noorhisham dan Kamaruddin dipukul sampai mati, mayat mereka dibakar di Ladang Gadong, sebelum abunya dibuang ke dalam sungai. Polis menahan seorang remaja berusia 19 tahun. namun pihak plis masih menunggu laporan lengkap forensik.

LAGI BERITA DAN LINK BERKENAAN

  1. QIMIE.COM
  2. SOSILAWATI DIBUNUH DAN DIBAKAR- DARKBATMAN
  3. DIPUKUL, DIBAKAR, DIBUANG
  4. PENGAKUAN SUSPEK
  5. KELUHAN ANAK SOSILAWATI
  6. EMPAT SUSPEK DI TAHAN REMAN

Tuesday, September 7, 2010

Hari ni LAST KEJE


kegembiraan yang melampau.. pada hari hari terakhir ini, saya berasa sangat teruja ingin menyelesaikan segala kerja dengan efisyennya... yeahhh... eheheheh buat pengetahuan semua, saya akan bercuti lama iaitu.. DUA HARI.... pada rabu dan khamis... SAHAJA..!!! uwwaaaaaa... saya akan kembali bekerja pada raya ke empat... mampu?.. sume cuti lama2... saya dapat 2 hari aje.. tapi tidak mengapa.. keseronokan bekerja adalah sangat tinggi.. jadi ia mampu menyembunyikan.. atau menghilangkanm terus rasa bersalah kepada ibu ayah itu kepada rasa bersyukur dapat berkhidmat kepada rakyat dan kerajaan.. wahhhh ayat ni very the pekerja tahunan terbaik kan. hahahaha... ok la korang.. kepada yang masih bekerja.. dan ramai rasanya yang bekerja sampai ke hari khamis.. selamat aku doakan.. ingat bertugas dengan senyuman ok.. kalau dok masam je sepanjang masa.. lebih baik korang balik rumah tido!! ahahhaha...

so.. aku nak balik johor ni esok ke malam ni ek?.... kalau balik malam ni.. mungkin kereta aku ibarat roti di hamparan JEM.... kan3.... kalau balik pg esok.. aku takot mengantok la.. aku ni jenis kalau mengantok.... aku boleh tertido masa tengah bawa kereta... jd... takpe2.. aku akan fikirkan kebarangkalian.. dan juga pilihan terbaik.. eheheh....

aku balik BATU PAHAT Johor.. kamu?

Semalam Hari TERTINGGAL aku...!!


  1. 7.15 pagi... Datang Opis, IC tertinggal.. cmm ne nak punch in? kene pusing balik ambik
  2. 1 ptang... Lunch hour balik umah jap, dah balik office, kunci office lak tetinggal kat umah.. kene pusing balik ambik...
  3. Kul 4.30... nak pg punch out... baru perasan ic tetinggal kat kereta... kene turun basement balik amik ic....
  4. 4.50.. dah jalan pg basement... bru perasan anset tertinggal dalam bilik.... kene naik balik blik amik anset..
  5. 6 petang... kat mid valley.. dah gerak naik shop dah.. bru perasan anset dua2 dengan beg duit tetinggal dalam kereta..!!

korang ingat aku leh ke senyum2.. ala tyra bank tu.. aku stress ok semalam.. aku dah pk akan ade perkara tak cun berlaku kot.. tp alhamdulillah... sampai ke sudah aku masih cool dan mampu senyum kiud lg... korang pernah tak alami bnda2 alah mcm ni?

YESS!!!


Dapat Buffered Earning lg.!!!!

Sunday, September 5, 2010

Antara Iklan Raya PEtronas, TV3, dan PKNS



video
iklan rasa tv3.. ckup meriah suasananya.. ckup cantik grafiknya.. namun penggunaan unsur2 seperti santa menggambarkan krismas menjadi isu besar kepada yang menonton... hilang keindahan aidilfitri.. ade yang mengatakan ini agenda... apa pendapat anda?


video
iklan yang ckup shahdu... dr PKNS.. plot yang perlahan bermain dengan emosi.. pengambaran yang ckup simbolik.. si ayah ibu sangka si anak sudah lupa, tapi sebenarnya ada hadiah bermakna yang menanti mereka...


video
ini pula iklan terbaru PETRONAS... sudah saban tahun menggunakan idea hebat allahyarhamah yasmin... sekrang muncul dengan yg terbaru.. sedikit klasik dengan menggunakan konsep filem2 pramlee...

ANDA NILAIKAN MANA TERBAIK..??

PILIHAN SAYA....? : PKNS

Suara Takbir- Fairuz Selamat


lagu ni sebenarnye dirakamkan sudah bertahun.. tapi cume tidak direleasekan.... jd dr ia lapuk ditelan virus.... saya decide untuk publish ia kepada umum.. hasilnya tidak seberapa.. tp ckup la untuk merasa secubit roh raya.. kan3... enjoy


terimalah dr FS... suara takbir.. versi rancak sket hehee.. dengan ini gak.. FAIRUZ nak ucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca FS.B.C. ni...... kepada semua yang kenal mamat ni.. yup.. selamat menyambut aidilfitri semeriahnya pada tahun ni.. fairuz mendoakan segala yang terbaik untuk kalian...

Tiada yang terlepas jika hina agama: Muhyiddin

tak payah bangga sangat kalau dapat timbulkan kekecohan.... hormati agama org lain..... mengutuk agama org lain sama gak anda takde agama....



Kebahagiaan Dalam Perpisahan


bahagia ke kalau berpisah?

berpisah atas sbb nak mendamaikan keadaan?

keadaan memaksa untuk berpisah?

kebahagiaan punca perpisahan?

kebahagian perlu untuk berpisah

berpisah mendatangkan kebahagiaan?

dengan berpisah baru kebahagiaan akan datang?


dalam kebahagiaan pasti ada perpisahan?

dalam perpisahan pasti ada bahagia?


berpisah kemudian bahagia?


berpisah untuk mencari bahagia yang lain?

SEMUA TERPULANG KEPADA KAMU...

Saturday, September 4, 2010

ALHAMDULILLAH

tetibe pagi ini sedikit kesedaran betol2 menampar sedar aku dr terus leka.... aku sendiri bingung nak letakkan perasaan ini di mana... tp aku ckup suke.. dan aku boleh katakan ia sebenarnye sesuatu yang perlu dtg lbh awal... saat aku teliti dengan laptop ku, tetibe lagu intrumental YISEI keluar... terus fikiran ini kelamkabut mencari sesuatu paksi untuk difikirkan... dan teruslah sampai ke rasa ini.... ia sebenarnya satu perasaan yang membuat aku berfikir betapa aku harus bersyukur dengan apa yang telah dikuniakan kepada aku oleh yang maha esa... setiap satu peristiwa dr zaman sekolah, universiti dan sekarang aku berada di alam pekerjaan, allah berikan aku yg terbaik.. yang mana aku rasa dicemburui oleh ramai org... dr keputusan yang baik dalam study, dikurniakan kerja yang elok2 juga... dengan rezeki yang tak pernah putus.... aku bersyukur, alhamdulillah.... walaupun aku sedar allah sebenarnya mahu menguji aku dengan cara yang mcm ni..... aku bersyukur... aku sedar ALLAH sayangkan aku.. dan dalam menyelusuri hari2 aku... kerap kali aku merungut.. pasal kerja... pasal karier, pasal itu dan ini, sedangkan aku sebenarfnye sudah ckup bertuah nak dibandingkan dengan yang lain.. yup walaupun sebenarnye aku bukan terlalu bertuah.. kerja aku bukanlah yang terbaik dan termewah.. study aku bukan la yang berada di tangga teratas.. kereta aku bukan la yang paling hotz dikalangan kereta2 member aku, tp.. apa yang diberikan ini sudah ckup membuatkan aku selesa dengan kehidupan sehari2...ALHAMDULILLAH

BLOG LIST ben ashaari



hah.. aku memang bleh kata ari2 masuk blog bro ben ni.. hot kot.. korang tgok follower dia ade berapa.. almost 3000 ok!! mampu?.. ahahha.. dah lama dah aku tgok dia bukak blog list ni.. untuk sape2 nak listkan blog kat blog list dia tu... then aku nak try la... mana tau ade rezeki.. kan3...

well.. sedikit penerangan tentang blog aku.. blog fairuzselamat ni aku buat dah lama actually.... tahun 2007.... mase tu aku mcm rasa nak berblog.. time tu blog tak jd wahana sepemes sekarang.. sume mencemuh je blog.. huhuhu.. tp sebenarnye aku wat sehari je.. lepas tu aku terus melupakan blog aku tu.... ehehehe.. dan sebenarnya pada tahun 2009 bru aku kembali.. ahahahaha... 2009 permulaan aku menjadi blogger agak tegar... dan bermula dr itu, aku boleh katakan blog memang menjadi slaah satu agenda penting dlm aktiviti berinternet aku sehari2..

secara rambang nya.. ahah rambang sgt... blog ni aku tak spesifikasikan kepada aspek2 tertentu.. ia lbh bersifat diari kepada diri aku.. apa yang aku suke.. apa yang aku tertarik.. apa yang ebrlaku di sekeliling aku... dan menjawab kepada semua ini, seni berada di tangga teratas sebagai unsur penting dalam kebanyakan entri2 aku.... sbb aku dibesarkan dengan pengaruh seni... belajar lak seni... jd aku byk postkan tentang aktiviti kesenian.... dr musik, teater hinggakan tarian dan bermacam lg jenis seni...

tu la secara ringkas nye blog fairuzselamat ni..... jd aku harap ini sudah mencukupi untul bro ben melistkan aku didalam list yg panas itu...

sebelum berpisah... aku nak gak mengambil peluang secara tak rasmi untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya kepada mereka2 yang sudi menyinggah di fairuzselamat.blogspot.com ni.. takde kuih raya aku nak sajikan.. cume ucapan terima kasih dan longgokan kasih syang dari aku.. selamat yaaa

Friday, September 3, 2010

Di Ketika Ini... Aku GHAIRAH

takyah la nak pk kotor sgt weyhh... aku bukanlah spesies ariel peterpan ataupun justin timberlake... atau mungkin juga justin bibah tu... erkkk.. ada kene mengena?.. takde.. ok next.. heheeh.. aku just nak gtau.. kempunan aku terhadap keghairahan ini masih belum terhenti.. kerana aku masih tak dpt lgi.. tak dapat ape?.. ofcourse la sbb tak dpt DONUT ni lg... ape?.. bukan la weyh.. bukan donut rm1 dapat 3 kat bazar ramadhan depan kerinchi tu.. tp donut mahal bernama BIGAPPLE


peberet aku??
  1. Chocoholic
  2. ALIEN ofcourse!!
  3. WHITnut
  4. Dandy Randy
  5. Prudential Sweat
  6. Ono ORIo
aku dah 2 bulan aku rasa tak makan bnda alah ni!! takde ke org nak belikan untuk aku.. takde ke aku dtg shah alam ke.. ade org nak bg ke.. takde!! tidak ADE.!!! uwaaaa... aku memang sgt kempunan ni.. tp tu lah isu terbaru... aku dengar bnda alah ni tak dpt sijil halal yg sah dr jakim lg.. ye ke tak aku tak sure.. yg aku tau aku sgt la nak bnda boollaat2 ni.. spaa nak belikan aku?
sape????
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...