Tuesday, September 28, 2010

I phone 4 memberi aku semangat untuk berblog

hahaahah.. baru je entri lepas aku tulis dah nak kembali kelorong2 blog ini.. mengisi catatanku untuk tatapan kalian.. kalau ada yang nak menatap la.. ahahah.. ceh poyo melanda diri neyyhh.. ahahah.. tp lepas tu senyap je balik... cakap jek lebat fairuz selamat ni... hahahaha.. ala korang bukan apa... kehidupan ku agak tak aman sehari dua ni.. eheheh.. emosi silih bertukar.. jd tu yang blog aku ni semacam menjadi sekadar di pinggiran jek.. ahahahahah...

TAPI...

now aku betol2 dah mula semangat dah.. ahahaha... korang jangan la luoakan aku ek.. kalau ade kuah kacang dengan lode ngan ketupat nona... roger2 la saya.. eheheh.... sebenarnye.. hehe td check nuff... pastu terbaca la plak promo untuk menang i phone 4 dr si kuning DG tu... tu yang aku semangat nak tulis balik entry tu.. sbb aku pun dah ade bufferd earing baru tu... leh la tambah seposen dua kan.. ahaha........

jd... aku pun mula la semangat balik nak berblog.. walaupun.. waktu tengah menulis ni.. sendu jek aku rasakan... ahahahahha... yang pastu aku mcm nak try promo dr DG ni.. nanti aku dah menang leh poyo2 ngan korang kan?.. kan3?... ahahahaha.. tu pun kalau aku ada masa nak join.. dan ade sedikit rasa semangat dr kemalasan yang bermaharajalela ni.. okiesss.. ehehehehe...

korang tak terasa nak join keee???... ahahaha kalai nak click SINI....... ni ada sedikit peraturan yang digariskan... kalau korang nak maklumat penuh.. ape nak kene wat sume.. just click aje link yang aku bg td... ok?.. dah menang iphone tu bg aku k.. eheheheh

1. This contest will run for 8 days, from 24 September to 1 October 2010.
2. In order to be in the running to win the iPhone 4, you’ll have to complete 4 tasks which will be revealed here on the Nuffnang blog.
3. From 24-27 September, one new task will be revealed each day.
4. You’ll have until 11.59 pm on 1 October (Friday) to complete all 4 blog posts, and submit all four permalinks to us using the forms provided.
5. There will be separate forms for all four days and they’ll be labeled accordingly; don’t mix your permalinks up!
6. Only bloggers who complete all 4 blog posts with all requirements fulfilled will be in the running to win the iPhone 4.

7. The blogger with the most creative blog posts overall wins the iPhone 4 :)


WATCCHAAAAAA!!!!!

1 comment:

zaffirazaini said...

byknyeeerrrr mende yg bergantungan di leher tu.. ndak berat kah ba?? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...