Tuesday, July 27, 2010

Putik Kapas HITAM.. mampu telinga ko?

heheheh.. sebenarnye bukan apa pun.. tp aku rasa ni ajaib gak la.. ahahahaha.. last sunday.. sedang aku menuju ke mid valley dengan kawan ku.. dia pantas membuka begnya dan menunjukkan kepada aku sebotol yang mempunyai sesuatu yang berwarna hitam didalamnya.. nah katanya..... haha.. puas aku pk ape.. rupenye ia adalah putik kapas yang funtionnya untuk koreng sawang bawang korang yang berbulan tak buang tu... agak mengejutkan ok.. sbb dia warna HITAM... aku ulang... bukan aku pitam.. tp warna HITAM..!!!!!!! walhal selama aku hidup ni aku bukan tak pernah korek telinge.. erkk.. heheeh tak pernah jumpe weyh... memang ni kali pertama..... unik kan.....


ni ha dia.. warna hitam.. kawan aku ckp dia beli kat guardian.. best kan.. cun aje... yang bestnye.. masa kawan aku beli tu.. dia nak bayar kat kaunter, leh pulak cashier tu tanye ape bnda tu.. sbb dia pun tak pernah tgok.. bleh blah tak?... cashier guardian tu sendiri taktau kewujudan putik hitam legam ini.. apatah lagi kite2 yang jarang korek telinga ni kan.. erkk.. kantoii.....
yang bestnye.. kalau korang malas tahap maksimum kentang pun.. sisa2 kuning melekit2 tu takkan kelihatan kalau korang korek pakai bnda alah ni.... sbb dia hitam.. jd nampak korang ni agak pembersih la.. walaupun........ ahahaha.. kan3.. pastu yang bestnye.. dia nye kepala kapas tu dia tak mcm biasa.. dia mcm belapis2 sket... jd dia bg service perbersihan yang lbh efektif la... lg2 yang telinga tahap taik telinga tegar nye... aku try best siot.. dia mcm berus kecik yang bukan korek je tp dia bersihkan kerak2 tu.. ahahahahhaa..


jd kesimpulannya.. aku rasa revolusi terbaru yang diberikan kepada putik kapas ini agak baik juga.. tp kalau yang malas nak korek telinga dan mengharapkan ilusi bersih biler pakai putik hitam ni, memang pengotor tahap jamban tak flush la.. bek tak pakai pun takpe... well bg aku, aku suke.. heheeh then kawan aku belikan sebotol pada aku.. TERIMA KASIH KAWAN AKU...... suke je aku.. eheheh now sekarang rasa nak korek telinga hari2.. heheheeh..
PG GUARDIAN DAN BELI WEYH..!!!!

Simple Way to Build Your Biceps



great biceps... heheh.. ( dont compare the meaning of "great" with photo above) hehehhe.. btw, every single men in this entire world want it.. me?.. of course i do.. i did 100 pumping exercise everyday ok... (erk... atleast i did 3 times a week.. or maybe a month..) hah.. here is the secret.. haha.. secret la sgt... no cost.. no heavy exercise routine.... simple.. what u need is just rm1.. hehehe.. work your biceps with this exercise..


video

waka waka.!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...