Saturday, June 20, 2009

Undi Lagu Fairuz Jom.!!

so kepada sume.. Fairuz mengharap jasa baik korang untuk mengundi lagu Ku Undur Cinta... kod nya k632... ade dua cara untuk mengundi.... satu memalui sms.. dan satu melalui laman web.... untuk lawan web, ini link nya... kalau tak korang terus ke laman web tv3.. then click ke box muzik muzik..


Undi Ku Undur Cinta, Klik sini

dan cara melalui sms pula.. taip MMK632... dan hantar ke33399... setiap undian akan di kenekan bayaran sebanayk 50 sen.. korang undi ek..

taip --MM(jarak)K632 --dan hantar ke 33399

thanks ya.!!!


Muzik-muzik TV3 yg sempoi

rakaman yg syiookk hahahahah... pada 18hb jun ari tu.. ari kamis.. aku ade rakaman untuk rancangan muzik2 tv3 tu.. mcm biasa. di alam sentral shah alam.. eheh.. aku gerak dr umah awal.. sampai g lepak2 kat midvaley jap.. then g rtm jumpe my promotion manager... pastu dlm kul 4 cabut dr bangsar ke shah alam.. sampai dlm 4 lebih, belum start pun.. kumpulan pesawat tengah chech sound.... diorang wat akustik live.. so tengah adjust2 sound sume tu la.. untuk siaran 20hb jun ni.. petang tu ade lima artis.. aku, acik nana, khai rosma, kumpulan pesawat ngan kumpulan nrocinu...

video

tak banyak hal sgt.. petang tu.. test jap pastu aku g makan.. pastu salin baju sume.. dalam 8.30 rakaman start.. sume berjalan lancar.. penonton petang tu memang sporting.. takde masalah untuk mintak bg happening.. eheheh...

masa rakaman aku.. aduuii.. ahahah dah rakam sekali.. sekali teknikal wat hal... waaa... dengan aku yg kuat berpeluh ni.. kene rakam balik.. so yg korang tgok tu ialah rakaman kedua.. eheheh.. dah lencun sket muke.. eheheheeh... tp syiok.. mcm biasa.. aku memang suke tgok gelagat cheryl... heheeh.. comei jek kan...

abis dlm kul 10 lebih.. then sbb nak anta kawan kat kelana jaya, dan nak terus balik johor... aku tak tunggu lepas rakaman tu.. sorry ek ek kepada beberapa org yang nak amik gmbar tu.. rushing ar.. kite jumpe lain kali tau...

then lepas anta kawan kat kelana jaya.. aku terusssss ciaou.. balik johor terus....sampai dalam 3 pagi... ape lg.... zzzzZZZZZZZzzzzzz



Show Seremban Berulam Durian



pada 14hb jun yg lepas.... (lambat giler nak update.. huhu)... yeah... aku membuat persembahan pentas di terminal one negeri sembilan... dekat seremban tu.. hehehe... firstly, tq kepada semua yang hadir... even yang hadir petang tu ramainya orang indonesia dan myanmar... tq kepada kawan2 aku yg hadir bg sokongan... mcm blogger, aimi.. tq aimi.. eheheh dia siap beli album single aku lagi.. tq so much..!!!.. eheheheh..

so show petang tu berjalan dengan lancar.. keseluruhannya aku menyanyikan 5 lagu setengah.. eheheh.. syok gak la.. even penonton petang tu memang mcm pendiam sket.. ehehehhe.. tp quite ramai.. penuh gak depan pentas tu... then lagu aku, palsu, mengenangmu, cinta tak sehaluan, sebati ngan ku undur cinta.. pastu aku ade duet separuh lagu cinta remaja ngan fatin.. ehehe peminat jauh aku.. sanggup turun dr melaka.. tq fatin...

here some of the pix.. ni pun aku grab dr blog aimi... sorry aimi..!! eheheheheh...



then abis jek show.. ade sesi autograf sket2... tq kepada yang beli single album aku..!! tq so much for supporting me... yg beli rata2 mereka yang menyokong aku since q face dan antz dulu.. tq ya.!!

then.. abis show.. aku tak balik lgi.. aku terus ke Labu.. kampung aku tu kot,. ehehhe.. takde sape pun kat kampung... makcik ngan pakcik aku jek.. then lepak2 sane skejap.. yg best nye... banyak giler durian ok.!! haahah.. aku ade la dusun sket kat sane.. then memang rezeki aku.. durian tengah banyak, rambutan tengah lebat.. manggis pun dah banyak yg masak.. eheheh... apa lgi... seraanngg..!!! hehe.. tp tak leh banyak2. sbb mlm nya aku ade sesi interview kat negeri fm.. kang melekat lak bau durian kat mic tu.. eehheeh

then aku terus ke negeri fm.. di bangunan baru rtm negeri sembilan.. kat daerah sungai gadut tak silap.. memang besar... cantik.. tp pedalaman sket.... aku ade sesi karaoke bersama dj tu mlm nya ni... banyak pendengar kol.. dan tau apa kagu yang aku nyanyi?.. lagu dangdut amelina dan iwan.. hah lantak la kan.. haah

abis je segmen tu dlm kul 10.. aku terus ciaou... balik johor ar.. eheheh.. penat sey... sampai dlm kul 1 kot.. terus tidoorrrr.. zzzzZZZZZZzzzz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...