Tuesday, September 7, 2010

Semalam Hari TERTINGGAL aku...!!


  1. 7.15 pagi... Datang Opis, IC tertinggal.. cmm ne nak punch in? kene pusing balik ambik
  2. 1 ptang... Lunch hour balik umah jap, dah balik office, kunci office lak tetinggal kat umah.. kene pusing balik ambik...
  3. Kul 4.30... nak pg punch out... baru perasan ic tetinggal kat kereta... kene turun basement balik amik ic....
  4. 4.50.. dah jalan pg basement... bru perasan anset tertinggal dalam bilik.... kene naik balik blik amik anset..
  5. 6 petang... kat mid valley.. dah gerak naik shop dah.. bru perasan anset dua2 dengan beg duit tetinggal dalam kereta..!!

korang ingat aku leh ke senyum2.. ala tyra bank tu.. aku stress ok semalam.. aku dah pk akan ade perkara tak cun berlaku kot.. tp alhamdulillah... sampai ke sudah aku masih cool dan mampu senyum kiud lg... korang pernah tak alami bnda2 alah mcm ni?

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Sabar. tu Dugaan Bulan puasa tu.. hehehe

skid soil said...

nsb bek xtrtinggal bas. nnt merana hdup nk kena jg ank org stu mlm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...