Thursday, September 23, 2010

Aku Kembali


lepas tgok dapat satu lg buffered earning.. rasa semangat untuk kembali.!! kembali berblog.. ahahaha mcm la lama sgt aku tinggalkan.. tp aku akui.. kebelakangan ini kemalasan adalah halangan utama aku dalam mengaktifkan diriku untuk menulis... ahaha... mungkin sbb aku bukan berblog untuk pendapatan.. jadi biler tiada berita menarik.. atau cerita untuk dikongsi.... mood plak lari untuk kemana.. aku tak gagahkan diri untuk menulis...

hehehe.. td saje2 cek nuff.. tetibe dpt satu lg buffered earning.. then tetibe gak semangat aku nak tulis balik.. memmbuak2.. tp punya la malas sebenarnye.. ahahahahahahah..... apepun... aku masih lg setia dengan blog aku ni.. ye la masa nak bangunkan blog ini dlu.. punya la lama.... aku start register 2007.. tp 2009 bru aku betol2 menulis... then dah terbina ni.. takkan nak lupakan mcm tu jek kan.. kan3.. eheheh...

ok3!!! aku tak bebel byk2.!!! tunggu la.. aku akan menghancurkan dunia!! eh silap.. menggegarkan dunia!!!

4 comments:

Cheq Tun said...

tu la tidur je...smpi org lain dh rindu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yieyy~ welkam back..

rodie said...

Wahhh..bestnya tahniah,ai gak yang tak pernah dapat pape from d net lagi..hope sooner or later ada la kan..

Ckin Kembaq said...

salam singgah from penang.. ^_^v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...