Friday, June 4, 2010

Me Singing Malam Bulan Dipagar Bintang

aku memang peminat lagu2 p ramlee.. lakonan beliau mungkin tak melekat sgt dalam kepala otak aku.. tp lagu2 dia memang berhntu. kire aku yang penakut ni tak takut ar dengan lagu dia.. walau berhantu.. eheheh.. aku memang suke lgu2 lama/ lagu2 klasik.. bukan lagu tradisional.. tp lagu klasik.. mcm lagu getaran jiwa.. lagu tunggu sekejap.. dan lagu ni.. malam bulan di pagar bintang.. kalau dengar memang tenang.... kan2.... ni aku saje je rekod.. minus one dia memang tak pernah jumpe aku carik.. jadi aku gegehkan diri merakam tanpa musik.. enjoykan aje.. korang nak join karok?

video
Click Video Above.. ^^^

Malam bulan di pagar bintang
Makin indah jika di pandang
Bagai gadis beri senyuman
Pada bujang idaman

Relai kasih ingin di manja
Dengan cumbuan mesra
Untuk penglipurlara
Penawar dek asmara


People + Heart = CHANGE



eheheeh.. aku rasa ni entri yg last la before aku out ni.. nak g gym jap.. peh fairuz selamat g gym tu.. wat pe?.. takkan sapu sampah lak wei.. nak menguatkan otot badan dan memantapkan tisu2 adan la weyh.. nak gak badan mcm bradpit ke.. mcm prince persia ke.. kan... huhuh.. berangan la ko fairuz.. hahaah...

back to the topic.. heheeh.. aku jangkakan saat aku menulis kisah ini.. kesedihan akan mendominasi.. tp aku ok jek.. aku senyum.. sambil sandar senget2 sket kat kerusi ni.. pakai baju melayu oren.. tulis dengan santai je beb.. eheheheh.. tp ape sebenarnye yang aku nak tulis... takde ape sgt pun.. cume kalau ade main point dlm entri ini.. ia akan berbunyi mcm ni

"sekeras mana kita berjanji.. kalau dah hati nak berubah... ikatlah pakai besi terkeras sekali... ia tetap akan terbelah"

kan3.. ehehe.. itu lah yang aku nak sampaikan... takde tuju pada mana2 individu.. takde nak siniskan sesape ke.. cume tu la.. kekadang hati orang kita nak paksa tak leh.. hati org kita nak turutkan sgt tak leh... sbb demi masa.. sume tu boleh berubah mcm tu je... dr suke jd tak.. dr sayang jd benci.. dr cinta jd curang... dr setia jd cerai.. dr kawan jd musuh.. dr kekasih jd single... kan3... susah nak paham.. hati ni antara objek paling sukar difahami.. ia ditentukan oleh ape.. i berdasarkan ape.. mampukah ia berpegang pada satu garis saja. tak leh nak komen... sbb mcm2 leh jadi.. kan2...

korang ade tak pengalaman yang seumpamanya..?

FASHION SITI.. LIKE OR NOT..!

DISLIKE

DISLIKE

DISLIKE

LIKE

LIKE

LIKE

LIKE

LIKE

TEKAN LIKE OR DISLIKE MENGIKUT PILIHAN ANDA

Entri Aku Dah Boleh PING.!!!!

bukan2.!!! bukan bola pingpong.. bukan gak pongggong.. hahahaah... ni sume pasal GENGBLOGGER la ni... hahaah.. mcm dalam entri sebelum ni aku ckp, GB ni mcm portal untuk para blogger la.. then setiap kali kite ada entri baru.. dia akan otomatik masuk dalam list entri2 terbaru... jd sume pengunjung GB leh la godeh2 blog korang.. jd trafic pun up... korang pun leh la bangga2 sket tgok viewer no tu mencanak naik... tp aku nye.. puas aku ping.... puas aku pong.. pung, peng sume... tak kuar2 gak entri aku.. jd mcm ne sume2 nak baca entri aku.. dah la blog aku tak pemes mane.. ranking ke 4 juta lbh tu kot.!!! huhuhu.. dekat sebulan gak aku pening dan runsing memikirkannya.. makan tak kenyang sangat.. mandi pun basah sket2 aje.. huwaaaa....

then.. aku post la topic kat wall GB... tentang ketidakbolehan aku mengpingkan entri aku.. ade yang reply seperti di bawah ni...... heehhe.. aku pun try a.. tukar feed kat setting aku tu kepada kod yang makhluk nama KON tu bg...


now... aku check.!!! yeahhhhhh.!!! dah boleh.. dengan bangganya... aku nye entri yelah keluar.!! rasa kepuasan lebh dr makan dinner plate kfc ngan wedges weyh.!!!! ahhahaha.. aku tak kire... aku nak happy gak!!! hahaha.. pasni kalau tak naik gak traffic aku.. memang sah2 la.. aku nye blog ni puaka sket2.. ahaahahha.... tp aku tau.. ramai ada hadapi masalah yang sama kan.. korang leh la try cara yang aku wat tu... hehehe

kdt kepada KON dan SILENTSHOOTER ...!!

Videoklip Izinkanlah Qface


hahahaah.. lawak la budak2 ni... apepun terima kasih.. sbb aku pun tak sempat nak tgok vklip izinkanlah.. hahaha. cantik gak kan.. pasni lagu baru aku aku nak dorang je wat... ehehehe.. leh tak?.. eheheh... Upahnye.. hurmmm... pusing2 naik JMD... leh kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...