Sunday, February 21, 2010

Maha Busy


Beg itu.. Tisha Zarina punye....

guys... aku busy giler lately... dengan kerjaya baru (cewwahhh).. dengan beberapa tuntutan komitmen yang telah termeterai lama.. dengan tanggungjawab kepada masyarakat (poyo..!!).. dengan kelansungan terhadap minat dan makanan jiwa yang langsung tak beri ruang untuk ku memilih jalan lain... diganding lgi dengan lambakan imej2 jahat yang menanti untuk dileraikan berkenaan penempatan itu... fuhhhh.... memang ayat yang paling in ialah.. "maha busy"

and... actually.. ade byk story nak mory kat korang.. tp tula.. kalau nak di gagahkan tangan menaip.. mata disengkang dengan lidi... kopi sebaldi setia disisi.... boleh je teruskan.. tp kesibukan itu memberi implikasi sgt negative kepada emosi... terus kemalasan menjadi agenda utama dalam melayari rutin seharian..

jd buat masa ni... hanya mengharapkan doa kalian, supaya pejalanan rutin harianku mampu dikemaskini... dan seterusnya dapat dijadualkan mengikut kemampuan aku sebagai seorang manusia.. tanpa menyingkirkan makanan jiwa aku.. dan tidak meminggirkan tuntutan kerja2 demi masa depan.

kembali?.. aku akan kembali.. merencanakan bait ayat dengan layaran indah untuk bacaan kalian.. kalau blog aku ni ade pembaca la... ( sigh..!!!).. yup... dengan imej2 baru yang tidak sabar untuk dikomersialkan.. yaa.. aku akan kembali.. beri aku sedikit sahaja ruang untuk mengemas lorong ni... dan aku akan pantas berlari tanpa memikirkan henti.... goodbye for now... i'll see u then... huhuuuh....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...