Saturday, September 4, 2010

BLOG LIST ben ashaari



hah.. aku memang bleh kata ari2 masuk blog bro ben ni.. hot kot.. korang tgok follower dia ade berapa.. almost 3000 ok!! mampu?.. ahahha.. dah lama dah aku tgok dia bukak blog list ni.. untuk sape2 nak listkan blog kat blog list dia tu... then aku nak try la... mana tau ade rezeki.. kan3...

well.. sedikit penerangan tentang blog aku.. blog fairuzselamat ni aku buat dah lama actually.... tahun 2007.... mase tu aku mcm rasa nak berblog.. time tu blog tak jd wahana sepemes sekarang.. sume mencemuh je blog.. huhuhu.. tp sebenarnye aku wat sehari je.. lepas tu aku terus melupakan blog aku tu.... ehehehe.. dan sebenarnya pada tahun 2009 bru aku kembali.. ahahahaha... 2009 permulaan aku menjadi blogger agak tegar... dan bermula dr itu, aku boleh katakan blog memang menjadi slaah satu agenda penting dlm aktiviti berinternet aku sehari2..

secara rambang nya.. ahah rambang sgt... blog ni aku tak spesifikasikan kepada aspek2 tertentu.. ia lbh bersifat diari kepada diri aku.. apa yang aku suke.. apa yang aku tertarik.. apa yang ebrlaku di sekeliling aku... dan menjawab kepada semua ini, seni berada di tangga teratas sebagai unsur penting dalam kebanyakan entri2 aku.... sbb aku dibesarkan dengan pengaruh seni... belajar lak seni... jd aku byk postkan tentang aktiviti kesenian.... dr musik, teater hinggakan tarian dan bermacam lg jenis seni...

tu la secara ringkas nye blog fairuzselamat ni..... jd aku harap ini sudah mencukupi untul bro ben melistkan aku didalam list yg panas itu...

sebelum berpisah... aku nak gak mengambil peluang secara tak rasmi untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya kepada mereka2 yang sudi menyinggah di fairuzselamat.blogspot.com ni.. takde kuih raya aku nak sajikan.. cume ucapan terima kasih dan longgokan kasih syang dari aku.. selamat yaaa

1 comment:

Syaza Syahira said...

wlaupun br nk aktif 2009, followers fairuz ttp rmai..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...