Wednesday, May 5, 2010

Aku Seorang MAY-ERS... Kamu?


Perhatian..!! Entri ini agak melampau... jd diharap sume ngerti ia adalah satu luahan hati sahaja.. ehehe... diharap jangan la ada yang mengklasifikasikan aku dalam golongan materialistik ke.. plastik ke... tetikus ke.... plastisin ke... ok.. eheh.. ok jom start..!!! now dah 3 mei dah... aku biler masuk je bulan mei ni.. sahsah memang aku suke.. nape ek.. LAAA..!!! eheheh sbb nye dalam 29juta rakyat msia ni.. dan hampir 10billion manusia di muka bumi ni.... juga dekat2 300triliian unsur yang berjaya di kesan sekitar orbit kite.. korang ingat senang ke nak carik org yang lahir dalam bulan 5 atau may ni?.. (YEKE.!!) lgi2... 23 haribulan Mei.. lagi2.. 23hb Mei 1985...!!!. hanya yang bertuah sahaja tau.. contohnya... SAYA.. ehehe.. dan juga mak kepada ZAFFIRAH ZAINI... mak dia la tapi.. eheeh..

puas aku cari dan tanye ape gelaran untuk org2 yang lahir dalam bulan 5 ni.. kalai april mcm aprilian kan.. mcm tu la... tapi jawapannya... Eh sorry ar untuk May memang takde... lantas. aku dengan si "DIA" try nak mengcreate stu gelaran baru untuk manusia2 bertuah yang lahir pada bulan keramat ni... dan setelah dipersetujui oleh majlis besar raja2 senusantara.. kami bersetuju untuk menggelarkan mereka yang lahir pada bulan 5 sbagai

' MAY-ERS ' (created by Fairuz Selamat)

hehehe... jd to all MAY-ers.. happy birthday to all of you.. u know what.. we should be thankfull lahir bulan 5 ni.. sbb 5 adalah no paling best.. hehehe.. jd aku ucapkan selamat hari lahir kepada semua yang lahir pada bulan ini ya.. seingat aku time aku wat entri ini... kawan2 aku yang lhir bulan ni adalah.. FAIZ 1mei, FAIZUL 1mei, BLAIR 8mei.. MAISARAH 30mei.. tu yg aku teringat ar.. mesti ramai lg kan.. so jom.. kite gegar bulan mei tahun ni sempena menyambut kelahiran kite yang sungguh hebat.. heheeh

PRESENT..??

heheh itu satu kewajipan.. byk gak present yang aku harapkan.. ahakz... dan korang akan menemuinya pada entri akan dtg.. iaitu wish list aku.. aahahah haa.. actually every year.. i will buy something for myself on my birthday.. handphone, perfume, shoes... byk lagi.. and tak lupa gak this year... this year actually was my best la.. maksudnya.. hadiah dr diriku kepada diriku tahun ni paling MAHAL... hehehe... and it make me proud having it.. heheh... expensive and huge.. yes It IS..!!

and the present is......



TARAAAAAAAA....!!!!!!

hehehehhe... that is my new darling.... 2004?.. yeah.. just like my phone num... ops... heheeh.. buying something expensive like this... using ur own money... i mean totally by ourself... is like having the maximum level of satisfaction... hahahaah... jom ronda2 jom.!!!



11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah kete baru kau Feruz.. Pinjam Sebulan blh?

Che Kay said...

ingatkan nak jadi mayor ke ape...hehehe. kalo bagi may-yonis boleh? hehehe

Nur Aainaa Khairunnisa said...

ahahhaa...akhirnya setelah hanya mampu mendengar...kita sudah lihat rupanya....tapi perlu ke ditutup tu? lalallaa...walaupun dah tau awal² no plat itu...;p

Fairuz Selamat said...

faiz.. ehehehehehe
taknak bg.. nanti kamu letak kasud kamu byk2 tu

Fairuz Selamat said...

che kay...
suke mayyonise..
ehehe
sekali ngan sandwich erkkkk

Fairuz Selamat said...

heheheeh.. aina tu dia... ehehehe.. tp jgn di maklumkan yg depannya.. bahaya.. eeheheheh

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Yuz,
ni nak membawa diri ini..
Diela lahir May juga..tp kenapa nama Diela tiada...merajuk la..:(

Lazyf... said...

Wah Alza...bestnyer . Nk tumpang leh?hehehe

Fairuz Selamat said...

diela.. ala... tak tau diela pun may.. eheheheehhe selamat hari lahrrr

Fairuz Selamat said...

lazyf.. ehehehe buler aje.. pastu belanje saya kfc k

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Yuz,
yela..sapa la kte kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...