Wednesday, May 5, 2010

Apa Yang Aku Harapkan Untuk Besday Aku 1

hahaha.. ni aku saje nak create entri sempena bulan mulia ni.. heheeh saje je... aku wat wishlist enri tentang ape yang aku nak sempena bsday aku... so korang yang nak bg hadiah.. leh la pakat2.. sorang nak beli ape.. yang ni nak beli apa... hahahhaha... nanti tersama hadiah.. tak besh.. kan2... ok here is...

CAKE



ofcourse la mase ari jadi aku nak cake..!!! bcz of, im a big fan on choc... it must be choc cake... ehehehe.. aku suke yang lembap.. dilimpahi dengan saduran coklat lembut dan sedap.. arggg......... nak cake cokolat..!! kalau korang nak beli kat secret... hurmmm... indulgent pun ok..... choc mud pun ok.. taknak banana choc tau.!! hehehe.. demand lg ni..!!!!


9 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

yg penting kek dua tingkat aku Tercapai....

::FAIZ FARISH:: said...

Macam Wish aku Bulan lepas.. hehehehehe

makdara terdiva said...

orait..bolela kita celebrate same2 dgn makdiva..lalalala..besday kite berselisih hari jerr..name pun same.. :)

Nur Aainaa Khairunnisa said...

fuh! kek coklat....
nak watla petang ni...
sedapnya.....;p

Fairuz Selamat said...

farish ..
tercapai ek..
ala jels niii

Fairuz Selamat said...

mak dara.. eh yeke....
kite dekat2 je ek bsday
ape lg
jom kite demand adiah same2...

Fairuz Selamat said...

mak dara.. eh yeke....
kite dekat2 je ek bsday
ape lg
jom kite demand adiah same2...

Fairuz Selamat said...

aina.. dah wat hantar sini sket ekkk

Nur Aainaa Khairunnisa said...

dah abis....lalallalaaa...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...