Wednesday, May 5, 2010

Apa Yang Aku Harapkan Untuk Besday Aku 4

yang seterusnya ialah.!!! kasud.!!!! aku memang giler kasud.. sebenarnye sume bnda pun aku giler gak... hehehe.. aku sgt nak kasud untuk birthday aku ni... uhuhu.. aku setakat ni ade berapa je koleksi kasud.. aku fokuskan kasudkan sini ialah kasud formal.. tp selalunya kalau aku beli.. aku akan beli kasud formal yg stylo la.. kalau tak.. beli kasud ala2 kasud pak hamid g mseyuarat ketua kampung.. kesudah kasut tu pakai wat tu je la.. kalau beli yg stylo sket.. leh pakai ngan jeans.. smart gak....

SHOES



pehh.. serious.. ni memang cun.. dah la aku fav kaler brown2ni... yg ni memang cun... design yang klasik dengan warna merah cokolat gelap keemasan.. arggg.. aku nak yang ini plz.!!!!!!


yang ni lak sgt smart... warha hitam kecoklatan.. ada warna2 burgendy sket... pehh cun giler.. ni lbh mudah sbb takde tali.. jd tinggal sarung je.. arrhhh nak yang ni gak... plz... sape nak belikan aku hadiah mcm ni?.. ade keee...?

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Bukan Main lagi ini Bday Boy ya.. Memacam dia nak.... Hm.....

Che Kay said...

Mak ai! Makin bertambah wish dia. Che Kay wish gaji En Fairuz cepat2 la masuk. hahahaha

Zaqyah Rezzaq said...

ohh kasut yang second itu definately tambah handsome-ness pada yang pakai. so.. harap ada yang bagi okay!

Fairuz Selamat said...

faiz... alalal sekali dlm setahun.. ko leh kumpul gaji lg 11 bulan.. cume sebulan je spend untuk aku.. eheheheh

Fairuz Selamat said...

che kay.. alaa.. jgn ar mcm tu.. gaji masuk byk tu gak... lain la kalau kamu doakan gaji msuk lebih.. ehehheeh

Fairuz Selamat said...

zaqyah
kannnnnn.. yg kedua tu mengancam beb.. stylo je.. kamu la belikan.. huwaaaaa

Zaqyah Rezzaq said...

hahahahaha lariiiiiiiiiiiiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...