Thursday, July 22, 2010

KORANG BANTU aku.....!!


  1. Perlu tak aku tengok filem MANTRA?
  2. Patot tak aku beli COMPAQ cq42
  3. CK free, Issey Miyaki OR Guess?
  4. Purple, Peach, White OR Pink for my BAJU RAYA
  5. Biler AVATAR the last airbender nak kuar ek?

10 comments:

Anonymous said...

1) x perlu!!!!

2) Ck free

3) peach...

4) oh..aku pon nk tnyer soklan nie..biler ekk?

I n n z said...

1. tak perlu .
2. kalo yg lame maseh elok , tak patot beli .
3. ape tuh ? haha ~tak taw .
4. purple ~~~
5. tak taw

membantu tak ?

Intan @ Eynie said...

no 1) patut tgk Mantra.. mcm best..hehe
no 2) Compaq cq42?? nthler.. sebab xbrpe minat brand compaq..hehehe
no 3) issey miyake... harumannye wahh... hehehe
no 4) ermmm? ermmm? Pink! hehehe..
no 5) nthler.. mungkin hujung tahun ni?? atau tahun depan??

Intan @ Eynie said...

no 1) patut tgk Mantra.. mcm best..hehe
no 2) Compaq cq42?? nthler.. sebab xbrpe minat brand compaq..hehehe
no 3) issey miyake... harumannye wahh... hehehe
no 4) ermmm? ermmm? Pink! hehehe..
no 5) nthler.. mungkin hujung tahun ni?? atau tahun depan??

-eni- said...

nk jwp soalan 4.
PINK... i loikeee~

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

jangan membazir.
baik sedekah kat budak yang selalu mintak sumbangan iklhas depan bank slalu tu. hihi~

Judiene said...

show off!!
gagagagaaa!!

XD

Che Kay said...

mantra: erm saya tak tgk cite hantu. jadi tak tahu nak kata ape. kalau hati kata nak pegi, pegi je la tgk. nanti boleh cite kat kitorang.

Compaq: budjet cukup?

Issey Miyaki: ko nak yang ni kan! hehehe (tembak je. but i like)

Baju raja: Kalau hati berkenan kaler pink, layan je.

Avatar: la...ingatkan keluar minggu ni. ala aku silap tgk poster la ni.

abangfaizul said...

jangan membazir... aku pukul ko kang

Fairuz Selamat said...

soalan pertama... hehehe undian lbh mengatakan saya patut pergi.. ok tgok mlm ni.. kalau sempat fairuz g tgok. then kalau review nye buruk.. eheehhe .. tp ramai yg ckp filem ni teruk.. ehehhe

soalan kedua.. alaaa.. buleh la.. laptop ni dah lama sgt arr... sgt tak memajukan prestasi dia tau.. mcm ne ni.. boleh ar fairuz beli aekkk..

soalan ketiga
heheehhe ramai yg memahami yg fairuz nak issey miyaki.. harus diberikan kdt kat kawan fairuz.. shahrizin.. dia yg perkenalkan.. ehehehe... ok la fairuz beli la yg ni la.. sbb kalau untuk lelaki issey memang terbaik.. sgt tahan ye.. 2 ari pun tak ilang..

soalan ke empat..
plan nak kaler putih.. senang kalau nak nikah.. ahaha.. tp ade tgok gmbr wane pepel mcm cun arrrr... pink lak dah lama nak wat tp tak terbuat2 kaler ni..

kelima.. yeahh bru dapat info.. dia akan keluar 8 ogos.. yeah tak sabar ni.. sbb dah dua tahun tunggu.. mase kuar tv 3 katun dia pun fairuz follow.. sbb ang tu mcm fairuz kan. hahahha...


to judin.. booooo.. jeles.!!! buwerrkk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...