Wednesday, July 21, 2010

Cindai Chinese Version (千百惠 溫馨的愛原聲原影)- Makan Hati SITI


hah.. mampu kau..!?? ahahah... aku lama gak la jumpe ni.. tp aku tak sure korang tau tak ni.. ape yg pasti.. aku tgok vid ni.. aku terdetik britney spears yg nyanyi lgu cindai.. video klip ala2.. TOXIC.. lgu melayu asli.... gendang sume kuat tu dengar.. style nyanyi lak mcm cina2 style sket... cool giler.. ahahaha.. bangga pun ada.. tp ni dah lama kot.. dekat 10 tahun gak.. and kalau nak tau.. ramai cina kat malaysia perasan lagu ni lepas minah ni buat version yg ni.. yela,. sbb area tahun 1998 tu memang siti kuat terutamanya bg kelompok melayu.. walau pun dalam 2nd album dia ada rakam dengan sorang artis cina tu...

btw.. korang enjoy la.. jgn pecah kepala gelak sudah... ahahah

5 comments:

Che Kay said...

rasanye macam dah pernah tgk tahun lepas. hehehe btw siti makan hati ke si fairus yang makan hati? hehehe

::FAIZ FARISH:: said...

Lama aku tak singgah sini Feruz.... Kau ape kabo?

Fairuz Selamat said...

che kay..
penah ek..
heehhe
cet wat pa nak makan hati..
siti kan kakak saya
saya yang tolong dia betolkan mic masa rakam lgu cindai tu
hahaha

Fairuz Selamat said...

farish
ko la lama tak blog..
dlu sellau je ko ade
huh
ko dah lupe aku ek..
aku sihat ajeee

Mr.PinGu said...

dah dengar beberapa bulan lepas.. alahai cam merosakkan lagu CT je.. biasa2 je.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...