Wednesday, May 12, 2010

Mane Nak Beli Mood?



  • Mood Ku lari.. samai ke sudah ni tak jumpe2.. korang tau tak mana nak dapat mood?.. mane kedai yang ada jual ke... or bleh dolot kat 4shared ke... korang tau tak..kalu tau bgtau Fairuz Selamat ye
  • Hurmmm.. biler mood dah lari.. mestila fizikal diri pun tak begitu memberi kan.. segala yang diuji direspon dengan tindakan yang begitu pasif... tak begitu produktif seperti sebagaimana ia seharusnya berdiri
  • hurmm.. bila fizikal sudah gundah.. apatah lagi fikiran sentiasa rasa nak marah.... jalan sesak... hampir2 sahaja disumpah seranah.. nasib baik dengar celoteh faizal dan farah... hati yang mendung terus menjadi cerah...
  • emosi bukan mudah mahu ditenang.. kalau dah terjentik terus terus menjadi berang. lantas bnda yang kecik dilihat begitu terang.. silaunya sampai nak jalan pun tak tenang.. langkah tak menentu sentiasa terhuyung hayang... ibarat bayang yang tiada arah, sentiasa menanti cahaya terang
  • Aku masih lagi Takde mood.....!! aku perlukan korang untuk chill me up.... bg la ape2 idea... selain mencuri cadburry black forest dikedai bawah... ade tak idea lain... hurmmm.. dengan badan yang rasa mcm nak demam..
  • AKU MEMANG TAKDA MOOD..!!!!

ps; walaupun takde mood.. masih mampu menulis.. hahaha..



6 comments:

- sharuLcyber- said...

hahaha xda mood pun leh menulis

EMYNISA said...

jangan mcm tu fairuz..
pagi2 kena ceria..chill chill :D

p/s : folo my blog also! ;)

Fairuz Selamat said...

sharull
ini saja medium pelepas stress
if dapat la hhuhuh

Fairuz Selamat said...

tq amy
tengah try hehehehe
u follow mine ya also

Zaqyah Rezzaq said...

fairuz, kamu gi call mak, nangis2 la kalau perlu teehee. it works well for me whenever i'm feeling down ;)

Nur Aainaa Khairunnisa said...

la...kenapa? dari semalam ni takde mood ni? stress pasal pe ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...