Tuesday, May 11, 2010

Aku Dah Join GB..!!!




hahhhaha... geng blogger ni memang satu portal yang sgt pemes kot sebenarnye.. aku je yang baru nak kenal.. huhuuh.. kalau yang belum lg tau.. kire mcm satu lawan sosial komuniti untuk blogger la.. so seronok la.. ape bnda alah je yang korang update.. sudah tentu akan di update gak ke komuniti itu.. dan anda sendiri akan lg senang nak cek entri2 terbaru dalam kawan2 bolgger tu.. dan dalam geng blogger tu.. sume blogger dia power2 seyyhh.. aku tgok follower sume berderet2... kalau peminat mawi... aku sendiri mcm rendah diri giler.. nak belaja byk dr otai2 kat situ.. eheheh

apeapepun.. special tq kepada INNZ... sbb aku sebenarnye puas dok mencari mcm ne nak join GB ni.. tak pernah nak jumpe... nasib baik innz yang bgtau.. ehehehe.. makasih innz... eheheh akan ku kenangmu dalam berangan ku.. ehehehhe... ok la guys... sapa2 yang belum join.. g la join.. korang click kat geng blogger nya portal tu.. then kat belah atas, sebelah kanan dia.. ada lambang facebook... korang click kat situ.. dia register by connect ngan fb aje.. best.. biler bersatu dalam komuniti yang mempunyai minat yang sama.. banyak leh share... kan3... ok enjoy.!!!!

7 comments:

n@m@n said...

hehe..welcome to GB

Azrul Hisham said...

Welcome to GB :)

Fairuz Selamat said...

naman.. makasehhh. heeheh

azrul
maseh ya

kamu berdua sila la tunjuk ajar budak baru ni ek
heheeh

bH said...

welcome to da club!!!

I n n z said...

nak ckp jgk la.
welcome to GB ;)
bile nak blnje makan eskem icy grape ?
hehe ;)





rajen2 la lepak GB.
best =)

Fairuz Selamat said...

BH

makasih
welcome to my blog gak

Fairuz Selamat said...

hehhe..
ade terjumpe nanti saya belanje kamu
hhuhuhu

tu la selalu lepak gb
tp taktau apa nak wat
huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...