Friday, April 6, 2012

Someone Like You ( Adele )- Cover by FS


Friday Wordless........ ENjoy... =)

8 comments:

Chikova_Airashii said...

nvm, i'll find someone BETTER than uuuuuuuuuuuuuu....
nice cover..smoga trus sukses ya..
(cikodok)

shaFazie said...

cayalah bro..:D

Yau said...

Tgk wah heheh baru jer tengok Hafiz AF nyanyi lagu ne kat Mania tadi... :)

Yau said...

Tgk wah heheh baru jer tengok Hafiz AF nyanyi lagu ne kat Mania tadi... :)

Yau said...

Tgk wah heheh baru jer tengok Hafiz AF nyanyi lagu ne kat Mania tadi... :)

Anonymous said...

Nice

CINTA UNTUK KITA said...

Salam Abg Fairuz, jom baca entri ni.. sy buat khas untuk abg n group antz..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/04/lydia-kumpulan-antz

Anasyg said...

LOIKE - part last tu - penat - yg nonton ni pun boleh nampak kepenatannya - ohoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...