Friday, June 4, 2010

Entri Aku Dah Boleh PING.!!!!

bukan2.!!! bukan bola pingpong.. bukan gak pongggong.. hahahaah... ni sume pasal GENGBLOGGER la ni... hahaah.. mcm dalam entri sebelum ni aku ckp, GB ni mcm portal untuk para blogger la.. then setiap kali kite ada entri baru.. dia akan otomatik masuk dalam list entri2 terbaru... jd sume pengunjung GB leh la godeh2 blog korang.. jd trafic pun up... korang pun leh la bangga2 sket tgok viewer no tu mencanak naik... tp aku nye.. puas aku ping.... puas aku pong.. pung, peng sume... tak kuar2 gak entri aku.. jd mcm ne sume2 nak baca entri aku.. dah la blog aku tak pemes mane.. ranking ke 4 juta lbh tu kot.!!! huhuhu.. dekat sebulan gak aku pening dan runsing memikirkannya.. makan tak kenyang sangat.. mandi pun basah sket2 aje.. huwaaaa....

then.. aku post la topic kat wall GB... tentang ketidakbolehan aku mengpingkan entri aku.. ade yang reply seperti di bawah ni...... heehhe.. aku pun try a.. tukar feed kat setting aku tu kepada kod yang makhluk nama KON tu bg...


now... aku check.!!! yeahhhhhh.!!! dah boleh.. dengan bangganya... aku nye entri yelah keluar.!! rasa kepuasan lebh dr makan dinner plate kfc ngan wedges weyh.!!!! ahhahaha.. aku tak kire... aku nak happy gak!!! hahaha.. pasni kalau tak naik gak traffic aku.. memang sah2 la.. aku nye blog ni puaka sket2.. ahaahahha.... tp aku tau.. ramai ada hadapi masalah yang sama kan.. korang leh la try cara yang aku wat tu... hehehe

kdt kepada KON dan SILENTSHOOTER ...!!

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hm, mesti lepas ni lg Femes kau kan?

Ekyn said...

erm..the same thing happen to me...

Fairuz Selamat said...

farish
hahaaha
tp ko lg pemes weyhh
ko kan pakai botox.. ahahaha

Fairuz Selamat said...

ekyn.. heheehehe.
dah ok lum?

Nur Aainaa Khairunnisa said...

tahniah²...;p

Ekyn said...

of course laa lum ok lagi...hee...duk try..tapi xjadik2 pun..isk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...