Friday, November 26, 2010

Freedom?


kalau lembu tu boleh cangkung.... mesti ayam akan lbh sedap kalau kite masak dengan tomato.... ataupun.... bila hujan tu dtg nya dr tanah dan ke langit.. dan durian tu duri dia dekat biji durian tu.. lepas tu kalau makan rambutan cecah dengan kicap.. then makan nasik goreng ayam dengan bigapple sekali... hurmm... best kan.. pakai sut g2000 pastu mandi kat pd... takpun pakai langsir kat office wat baju sejuk jalan kat time square.. lepas... print nama dan no telefon kat 2000 A4 paper.. then dermakan kat semua yang kite jumpe.. sambil tu.... minum coca cola campur dengan air tebu... pastu jenjalan kat alamanda pakai boxer je.. sambil tu tgok wayang.. tido kalau citer tu bosan.... pastu bangun2 je.. wat2 mcm nak g keje sbb dah lambat bangun... hurmm.. sedang mengidamkan kfc yang direbus dengan air sabun...

*yup.. itu lah gambaran emosi aku sekarang...*

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ko dah makan panadol?

AdiE said...

KFC rendam dlm sabun?
DUDE!! U R SICK!

sidharon said...

heh...nice imagination

sidharon said...

heh...nice...

EYQASARA said...

haaaaaa.... ade masalah ni... cpt gi jumpe doktr kot2 ade wayar yang putus... hhahahaha.. relax yep.. ni msti kpala tgah runsing nie.. klu nak kate happy takdo nyo kuar mende bagai ni.. hihi.. chill~~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...