Thursday, August 19, 2010

Siti Dan Syarifah Aini BERDAMAI..!!

PEHHHH..!!! aku rasa ini lg panas dr video ariel ngan luna.. lg hotz dr cerita rizal surprisekan fasha sandha dengan helikopter.... lg menyengat dr cerita norman hakim ngan memey... ketepikan semua itu...... nah..!!! amik.!! dua biduanita negara.. seorang biduanita lama.. seorang biduanita muda... BERDAMAI..!!! omaigod..!! im shocked ok.!!!! bukak je MUKEBUKU... nah berita ini yang disajikan.. mana tak terkejut...

well.. sume tau tentang kes saman menyaman antara siti dengan kakpah kan?... kes tentang surat layang yang dikatakan di hantar dr pihak kakpah menceritakan keburukan siti dan sesetengah wartawan.. kes itu agak memalitkan warna kelabu tahi gak la kat profile seni biduanita negara berdua ni.. dan sejak tu gak kakpah ada masalah sket ngan UTUSAN.. dan semacamnya.. dan payah nak nampak dua artis ini berada dalam majlis hiburan yang sama.. foto shoot sekali? lg la mimpi yee... kes tu yang berlaku 6 tahun lalu.. seperti meneggelamkan terus kaitan nama antara dua diva negara ni...

la ni.. dalam bulan pose ni.. aku rasa memang sgt baik la bnda ni berlaku.. aku pun sebagai peminat siti dah leh nak LIKE2 kat MUKEBUKU KAK PAH.. yeyyyyy..!!! kan2... sinar ramadhan.. tp tula.. mesti la akan ada yang sangsi dengan keihklasan bnda ni.. artis kan.. takat amik2 gmbar pegang tangan senyum.. memang la takde masalah.. tp aku rasa tak cmm tu kot.. aku rasa depa berdua ni memang dah malas nak kotor2kan paper dengan cerita tak best tu.. kan... lepas ni dah takde masalah nak wat show same2... foto shoot same2... sume ok... kan3... alhamdulillah.... luv u la SITI n KAKPAH.!!


3 comments:

::sherry:: said...

Suka post ney suka ! =DD.
Heee.. Peminat siti jugak neyy..
Siti best ! =)

Che Kay said...

giteww~~~

Lazyf said...

Alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...