Wednesday, August 18, 2010

Kumar DRAG Queen..!!!! HEBAT

hahha.. semalam aku jalan2 kat MUKEBUKU... aku jumpe ar link ni kat kawan aku.. ameer... based on his comment.. "this is fu*king hillarious" then i clicked... then.!!!!! OMAIGOD.. this is damn real man.!!! real comedian... korang patut tengok.!! aku tak sure ABANGKAK ni sape.. tp dr singapore rasanya.. dan dia sgt la bgus.. korang dengar lawak dia.. damn great.. "and he was approved by the gov". hahahahaa.. lawak la ko dude.. aku nak jd mcm ko.. nak!! dia dpt mic je terus dia wat hall tu mcm toilet dia.. best..!!! u should watch it.!!


KUMAR DRAG QUEEN PART 2

KUMAR DRAG QUEEN PART 3

5 comments:

Che Kay said...

hehehe dah lama layan Kumar ni. dia memang lawak. cume video2 lawak dia di youtube tak byk.

ain hatikristal said...

owh,si kumar nie rupenye..huhu..
bagus dia nie..bley ckp melayu,BI,tamil...
he's from singapore..i like !!
hahaha..

Lazyf said...

Kumar ni mmg famous kt Singapore...

cham's said...

ha ah kumar is singaporean but skrg ni dia byk buat dinner show. kira dia ni mcm icon phua chu kang gak. hahaha mmg kelakar gileeeeeer.

Judiene said...

hahahaa
boy, i'm laughing non-stop
i didn't know malay use pandan leaf
LOL!!

XP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...