Thursday, June 10, 2010

Result Dah Keluar.!!!


ada budak tu dapat DEKAN weyh.!!! (uitm dekan 3.5 kan?)


hahahaa.. korang jangan la bunuh diri.. aku takde la dapat result seperti mana yang aku propakan di tajuk diatas.. ahaha aku dah hampir setahun grade dah weyh.. dah duk bekerja dah pun.. ahahaahha... haa.. ni memang tengah minggu2 nak kuar result.. kawan2 aku uitm dah kuar dah.. um tak pasti lg.. tp memang awal bulan jun ni selalunya suma ipta dah start kuarkan result.. time bulan jun ni juga lah dulu aku dok sibuk berpeluh tak kira masa... gementar mengalahkan org nak g perang... hahaah.. yela.. naik2 sem je.. dah ade target... nak itu nak ini.. dah semestinya biler result dah nak kuar.. akan berpeluh la ketiak memikirkan dapat capai ke tak target kite tu... well.. alhamdulillah.. aku sangat bersyukur kepada tuhan .. sbb aku hampir mendapat semua target aku.. kecuali sem 3 dan 6.. sem yang hampeeh sehampehnya... huh.... kepada korang mesti ade situasi yg sama mcm aku kan.. dok refresh je tenet korang tu.. nak tgok kuar ke tak. kan3?.... aku pun sama.. kalau yg thru sms tu.. aku dok anto sampai kdt abis la.. walaupun dia dok bgtau lum kuar lg.. hahhaha. semangat weyh.. satu sem berhempas pulas.. nak tau apa hasil nye kite nye study tu... well.. lepas dapat result mcm biasa....
ada yang happy sbb dapat result gempak

ada yang kecewa sket sbb dapat result tak cukup best

ade gak yang happy sgt sbb dapat dean's list.. apepun aku ucapkan tahniah kat semua yang amik result start ari ni.. ape yang korang dapat tu adalah usaha korang.. kalau gempak tandanya korang rajin.. kalau buruk, tandanya malas.. aku tak percaya sgt kejadian2 mcm bodek lecturer ni.. sbb aku rasa pensyarah kite sekarang ni tau nak beza budak pandai ke budak pandai bodek.. apepun kalau kroang betol2 usaha dan ikhlas.. tuhan akan bg yg setimpal.. insyaallah... aku?.. aku ckup puas hati dengan result aku..walaupun last sem aku 3.46 je.. tp alhamdulillah.. sbb aku pernah rasa 4flat.. and aku dapat grade dengan ijazah sarjana muda (kelas pertama)... dan aku rasa dengan kedudukan itu gak.. aku dapat ruang pekerjaan yanga gak memberansangkan ni.. alhamdulillah.... jd untuk korang yang ada byk lg sem.. gudluck k.. saya nak awak dapat 3.7 sem depan ok.!!

GOODLUCK KORANG.!!!

2 comments:

velvetviola said...

menci bile line jdik to0o0o bz time nak usha result!-___-!

Ery Farieha said...

takkan mampu dah dapat dean list =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...