Wednesday, June 9, 2010

Aku Ni Artis Ke Weyh...?

hhhaahah.. ada la aku aritu keluar ngan sape ek.. jap2.. aku lupa... hurmmm.. ngan.. pehh aku ebebtol lupa ni.. sape ek.. arg bior la.. memang aku tak ingat.. tp seingat aku.. aku g jenjalan kot ari tu kat mid.. pastu singgah speedy video ... tgok2 ape video ke ape vcd terbaru yang best.. hhuhuh.. tetibe aku nampak yang ini.. kawan aku pun pegang ar yang ini....pastu dia cakap.. eh ni mcm muka ko la fairuz...............


pastu aku ckp la..eh mane ade.. mengarot je.. kalau ada yang cmm muke aku pun, tu ha.. kat bahagian artis antarabangsa tu ha.. bukan kat bahagian ni.. lg la album mcm ni.. ishh ko ni cube ko tgok tol2.. ade ke muke aku sama dengan penyanyi group yang digelar QFACE ni.. ishhh... (hah dah ingat.. aku keluar dengan makhluk nama Izat Rahmat)..... hah cuba korang bandingkan ni.. kalau nampak la.. takde same kan.. mane ade kan... kan3.?


well.. aku dah ckp tak sama.. ishh ade dia cakap aku ni penyanyi.. aku ni just manusia biasa je yang suke makan dan suke g main bowling.. bukan artis pun.. lgpun aku ckp ngan dia. aku tak layan sgt muzik2 ni.... aku ckp gak aku tak layan sgt band2 local ni... jd pastu aku pun berlalu meninggalkan dia dengan 20ribu persoalan...

(matilah aku dicerca kalian.. ahahahahah)

20 comments:

Anonymous said...

haha.. xle blah.. xmo ngaku plak.. cam gedik je.. haha..
cte co0ol.. best=p

Nur Aainaa Khairunnisa said...

wah! ngengade nya....dah sah² artis...lagi mau tak mengaku...memang nak kene ni...abis tu yg tercalon dalam pencalonan awal abpbh aritu sape ek? org tu siap suh undi lagi..lalallalaa...;p

miss oren said...

eh fairuz ni artis ye?ececece..tetibe pura2

FarhanaDr said...

Sangat mengada-ngada.. Dush2.. Artis ke??? Wakaka..

FarhanaDr said...

Abg Ngah mengade.. ;p

ain hatikristal said...

kurang asam..."aku tak layan sangat band2 local nie.."

haptuihhhh !!! haisshhh..hahahaha..

Che Kay said...

hahahahaha tak perlu dicerca. sendiri makan pengat sendiri mau ingat. hahaha

p/s: wah makin mantop layout blog encik artis ni. hehehe

Adinda Atie said...

ahahah! gedik gile awakk :p

omigosh! sgt gedik...arhhhh tidakkk..
sy xdpt terima knyataan :p
abes tu sape yg suruh sy dgr mcm2 stesen radio sblum ni?
wkakakakaka

awk gedik! ngok! ahahahahaa

Judiene said...

hahahaa
ni mmg nak kena sepak terakang sume lahh
nak wat cane, sekali Kak Ani da puji, terus xhengat dunia eh
hahahahaa~~

Nur Aainaa Khairunnisa said...

eh baru teringat...aainaa ader la vcd yang di pegang itu...wkakakakakaa...;p

Fairuz Selamat said...

hahahha.. ala nak menggedik seketika apa salhnya.. ahahahaahah...

Fairuz Selamat said...

aina.. eh namaku ada dalam abpbh?.
omg.!! pemesnye dirikuu!!!
ahahahahahah..
eh aina ade album ni?
best ke lgu2 dak2 ni?
nak pinjam.!!!

Fairuz Selamat said...

miss oren...
tu la
saya ni mcm artis jek kan
ahahaha

Fairuz Selamat said...

hana..
eh takla
diriku bukan artis
cume seorang manusia biasa yg cool
wakakakak

Fairuz Selamat said...

ain
aahahaha
ayat tu paling tak leh blah kan
ahahahaha

Fairuz Selamat said...

chekay
hahahaah.. nak makan pengat byk2 ar.. heeh

lawa ek..
org pun suke layout ini..
ahahaa

Fairuz Selamat said...

atie..
alaa bukan selalu gedik2 ni
saya kan pemalu.. jd sekali sekala apa salahnya
hhehehe

Fairuz Selamat said...

judiene
waahh
zalimnye ko
mmcm nak bunuh aku je weyhhh

Nur Aainaa Khairunnisa said...

takyah nak pinjam² g amik je kat fmc tu....ngengade je lebih artis ni....;p

fndrocka said...

sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...