Monday, June 7, 2010

Noraniza Idris Ratu Tradisional Puji Aku Weyhh..!!!

well.. aku harap entri ini tidak diklasifikasikan sebgai poyo atau memuja diri sendiri ye.. ahahahah.. walaupun ade bau2 ketiak ke arah itu.. abaikan saja.. hehehe,.. nak citer la.. last two weeks kot.. aku saje2 rakam lagu ni, kenang daku dalam doamu.. aku ada gak upload kat blog aku ni.. kan3.. then aku upload la kat FB gak.. heeh ye la.. sharing is caring what.. best gak biler kite nyanyi ramai yg bg komen.. leh improve mcm2 kan.. ni ha bnda yang aku upload kat fb tu

then.. aku dok la melayan komen2 segala dr kawan2 dan juga yang drive thru singgah dengar vid tu... ok la.. so far respon positif.. aku layan kan aja.. tq kat sume yg sudi dengar aku memekak tu.. aku balas la satu demi satu komen terpapar.. tanpa rasa curiga dan sengketa.. cewaaahh.. pastu dah dalam ratusan komen tu tetibe aku dapat ni..

V


giler ko.. kak ani tu yang komen kat vid aku.. memula aku rasa tak la caya sgt. aku bajet org lain gune gmbr dia.. then aku tgok profile dia.. mmemang dia weyh.. gmbr dia ngan anak2 sume.. aktiviti dia terkini.. ahahah.. then ade la dia komen lg bg aku tips mcm ne.. siap dia ckp nak panggil join projek album klasik dia nanti.. mampu ko... aku terlopong ibarat lubang idung sekejap weyh.. ahahah.. pastu aku jenguk la profile dia... siap dia linkkan video aku.. ni ha.. korang jangan makan hati bace dia tulis tu..!!!


TARAAAAA....!!!!!!


omg.. guys.. everytime aku bace yg kat atas ni.. aku memang terus diawang awangan.. bukan ape.. tp aku rasa biler dipuji oleh seorang insan yg pengalaman dalam membangunkan lagu2 tradisional ni, aku rasa .. arrggg aku rasa oren .!!!!!! btw tq kak ani.!!! korang kalau nak add dia kat fb.. ni link dia

6 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

owh...yang ni la yg fairuz post kat wall aainaa ek...serius aainaa tak jumpa pun...sebab aainaa bukan frenlist die kot....;p

ehehhee..nyanyian fairuz memang tak di nafikan...;p

||| PöJìé PööH ||| said...

Hebat siottt!

Love,
PojiePooh Abdullah

Judiene said...

see, told ya, ur voice and ur lenggok melayu tu sedap?
hehehe
ape lg, rezeki da dpn mata..

Zaqyah Rezzaq said...

hambik, orang famous puji baru nak percaya ye. memang kamu talented, suara lelaki melayu katanya ye walaupun..kamu banjar hehe.

Keep on singing.

::FAIZ FARISH:: said...

Huyooo kau.... Tahniah....

iyllienaz said...

wah..lepas ni keluar la album duet ngan kak ani..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...