Thursday, May 13, 2010

Tun Mahathir The Musical- Aku Layak?



1 may ari tu.. aku ngan ex clasmate aku.. jehan ngan adik sutun.. g ib.. untuk audition musical tun mahathir ni... tak la mengharap untuk dpt sgt.... sekadar mencuba.. sbb rasa kosong kepala otak kalau takat ngadap fail kat opis ni.. jd diri ku prgi la.. masa audition itu.. daku menyanyikan lagu tunggu sekejap.. ngan sri mersing.... dengan sedikit sesi dialog dan juga tarian.. sofar alhamdulillah.. it was great.. sbb ade kawan2 kan.. jd kami menggila je la kat sane..

semalam dapat kol.. dr ib.. td tak dpt angkat.. ade meeting.. pg td diorang kol.. memberitahu saya terpilih untuk 2nd audition.. this coming sunday, 16hb.... juga di istana budaya...

YAbedabebdooooooooooooo..!!!!

hheehe.. tentula aku suke.. actually memang la aku pun tak tau ae posisi yang bakal aku dapat.. and even, aku sendiri tak confirm dapat ke tak... svv ade audisi lagi kan.. tp aku suke if aku dapat masuk teater ini.. sbb aku suke musical.. aku suke menyanyi sambil menari dan berlakon.. aku suke teater biografi mcm ni.. huhuh..

so korang.. doakan aku ek.. aku risau gak kalau daat nanti penat.. dgn jadual kerja lgi.. tp aku rasa takde masalah.. boleh dirundingkan mcm ne,, even memang satu yang memenatkan.. aku kerja di putrajaya.. nak ke ib sane tu.. tp aku rasa... jiwa memerlukan sedikit makanan, baru dia akan memberikan rasa yang terbaik pada badan.. kan3....



PAUTAN



10 comments:

Pink Praying Mantis said...

Good Luck!!!!

cik panadol said...

harap2 awk dapat any roles dalam teater tu. nnt leh g tgk!
-amin

Lazyf said...

Wahhh...congrats n gud luck!
All the best to u...

ain hatikristal said...

gud luck apai..!!!
wat yg terbaek...!!

mudah-mudahan dapat laaa..aminnnn..

Fairuz Selamat said...

makasih pink praying
heheeh
kamu doakan saya yaaaa

Fairuz Selamat said...

cik panadoll
macehhh
yeahh nanti kamu beli tiket tgok saya ek
jgn lupa bawak panadol

||| PöJìé PööH ||| said...

to be honest Pojie merasai apa yg kamu rasa..
jiwa org seni macam kita memerlukan makanan barulah badan btenaga dan dapt mbuat kerja lebih baik..

oit Fairuz.. klo ada apa² audition bgtau la Pojie pls..
Pojie dah lama gila tak menari, berlakon dan menyanyi..
teringin sangat nk blakon dalam teater muzikal..

Love,
PojiePooh Abdullah

Fairuz Selamat said...

pojie.. kan.. walau apepun yag kite wat.. tetap jiwa memerlukan bnda2 mcm ni.. kalau tak.. sume pun rasa tak kena.. rasa bosan aje.. jejeje

ok2... nanti kami akan bgtau kamu tau... tak habaq awal2.. kaalu tau byk dah fairuz gtau kamu..

Fairuz Selamat said...

lazyf
makaseh.. heheeh doakan ek.. mana tau dapat watak anak dr m kee

Fairuz Selamat said...

ain yg berhati kristal.. ehehe
insyaallh
akaan wat yg terbaik.. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...