Thursday, May 13, 2010

Tuah Nabil di The 11th Pan Asia Music Festival 2010



sape tahu shanghai music festival...???... heehhe.. ini merupakan satu pertandingan untuk pendatang baru la.. dulu dia gelar gak sebagai “Asia New Singer Competition of Shanghai Asia Music Festival”.. eheheh.. artis pertama yang mewakili negara untuk pertandingan ini ialah SITI NURHALIZA... heheeh.. dan dia telah memnangi tempat pertama dalam pertandingan itu.. ramai lagi artis kita yang masuk pertandingan ini.. yang pulang dengan kejuaraan ialah, SITI, Jac, Deja Moss, Misha Omar, selain itu yang pernah pergi dan pulang dengan anugerah sampingan.. Shiela oiam, Syura, dan yang terbaru adalah nabil... ehehehe kenapa tak aku.!!! uwaaaaaa

heheeh btw, this year, nama nya dah bertukar... The 11th Pan Asia Music Festival 2010.. hah tu la nama dia.. diadakan di Beijing.. heheheeh dan nabil adalah wakil malaysia untuk pertandingan ini.. kali ini.. again.. kenapa bukan aku. uwaaaaaa.!!!!! hah.. apepun.. tahniah kepada nabil dan wakil2 dr malaysia... semoga tahun depan, masukkan acara ni dalam acara yang dinanti seluruh peminat seni.. ni taktau ape2 tetibe dah show dah.. korang leh baca laporan lanjut kat metamobile ni.....

enjoy....

2 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

ehehhee...dah tau dah....kenapa tak FAIRUZ SELAMAT? sebab die dah jadi PTD...lalallaaaarikkkk!!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Tahniah²..
Penyanyi Malaysia sememangnya berbakat!
Kamu belum sampai rezeki lagi kot.. Sabar ek Fairuz :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...