Tuesday, May 4, 2010

Pertandingan Suara Emas SITI



Guys...!!! terutamanya penggemar berat siti.. ni ha.. untuk kalian.!!! pertandingan nyanyian suara emas siti... eheheh pertandingan ni dianjurkan oleh radio rasmi CTFM.. dengan kerjasama group tip nyanyian di FB... pertandingan ni mudah... korang cume perlu rakamkan nyanyian korang.. tp ade beberapa kriteria yang aku rasa korang kene tau... eheheheh.. iaitu...
  1. Korang peminat siti dan tahu nyanyi lagu siti
  2. korang menghargai musik dan takkan merosakkannya
hehehe gurau aje tu.. tp ye la.. kalau korang taktau lagu siti.. mcm ne korang nak wat kan... heheheeh.. so guys.. this is great.. tak payah nak korang bermekap2 ... ber fashion2... cume rakam suara.. lagu siti... dan email kan ke alamat email yang diberi.. mudah kan.. then kalau menang dapat la hadiah.. heeheheheh..



apepun.. ade beberapa syarat yang perlu korang tahu.. ade gak senarai lagu yang akan diberikan.. tak leh main redah aje.... ehehehhe.. meh la.. kite havoc kan bnda ni secara berjemaah.. eheheh mcm best je kan.. ehehe apepun.. korang leh dptkan maklumat lanjut di sini.

jadi.. korang leh la.. berlatih sket2... alang2 masuk.. bg la yang hebat2... jangan anta penyertaan main2.. buat buang tenaga aje.. rakam betol2.. lirik hafal betol2... berlatih penafasan, penghayatan sket.. korang kene baca gak peraturan dia... sape juri kene tau.. eheheh ok la.. ni aku linkkan terus.. korang click kat bawah sini....


dan selagi ade masa ni.. korang leh la tolong promote bnda ni.. kalau ramai2 join mesti seronok kan.. leh wat kawan.. leh kongsi minat.. korang amik je photo ni.. korang leh wat side adv ke... ok.. selamat beraraoke..!!!!



4 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Bestnyer!
Lelaki bleh masuk x?
Nak nyanyi acapella or guna minus 1 hantar ke email tuh ek?

Love,
PojiePooh Abdullah

Lazyf... said...

best nih!!!
rse cam nk join jer...hehehe

Fairuz Selamat said...

pojiee.. terbuka la pojiee
ape lgg..... moh le kiterrr

Fairuz Selamat said...

lazyf.
mari kite berkaraoke.!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...