Monday, May 10, 2010

Fairus Selamat Likes This

Tag Dari Cik AAinaa...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.




sbb dalam folder aku ada banyak folder..dan folder lg.. dan foldr lg... then bru la dapat gmbar ke 8 ni... ehehehhe... gmbar ni.. kalau tak silap.. samada kat klia nak fly ke bejing.. atau dr beijing nak balik klia... lupaaaa...rasanya kat beijing ni.. airport kebenda ntah nama dia... haaa nak tau apa yang bestnye.. before masuk.. aku memang sakit perut.. then g toilet.. tgok takde air... aahahaha aku terus keluar balik.. tahankan aje la sampai klia hahaah.. tu je kot.. tp time ni memang best.. atleast org2 beijing tu walaupun haram taktau bahasa melayu.. tp dapat gak la aku perdengarkan suara aku... heehehee....

9 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

slalu salah eja nama....

Cik Tun said...

patutlah muka kamu ketat semacam...

Fairuz Selamat said...

aina..
amana ada salah

Fairuz Selamat said...

cik tun
tautakpe..
ahahahaha tahaannnn

Judiene said...

ko watpe kt beijing?
ada performance ke?
hehehe

Fairuz Selamat said...

judiene
yup...
hehehe lagu apa ek mase tu.. lagu ya ladan dengan laguu ape ntah.. hahaah

Nur Aainaa Khairunnisa said...

eleh....dah betulkan...memang la...mula² aainaa tengok pagi tadi ader yg tak cukup....;p

Fairuz Selamat said...

eh mana ada aina.. eheheh memang ada sume a kat situ.. erkk
ahahahah

Nur Aainaa Khairunnisa said...

baiklah enFAIRUZ SELAMAT...anda betul la....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...