Monday, May 10, 2010

Biler nak Ada Anak Sendiri?



  • Setiap kali aku tengok abg aku layan anak2 dia.. tengok akak aku ajar anak dia.. tengok mak ayah bawak anak2 pg shoping...
  • argggggggg... meruntun jiwa la.. taktau la aku ni dah gatal sgt nak kawen ke ape..
  • tp naluri sebagai seorang ayah tu emmang sgt kuat dalam diri ini.. namun tetap tidak menafikan..
  • mungkin diriku belum bersedia mahu dipukul gelombang yang tak tau apa msibahnya..
  • namun, kenginan itu sgt kuat...

*sighhh.......!!!*

20 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

wah! jangan lupa jemput....;p

*tetiba ni...eheheheee...

ain hatikristal said...

rasanya kalau dah ade keinginan yg kuat tu memang dah ready..cuma masih tak yakin dan kabur ape yg bakal terjadi pd waktu akan dtg..:)

I n n z said...

abg fairuz kawen, jangan lupe ajak innz taw.
tak ajak, tak nak kwn abg sampai bile3.
boikot3.
hehe ;p

Zaqyah Rezzaq said...

memang penyakit orang2 yang around our age kot :') don't worry banyak lagi orang yang bila rasaku ini rasamu teehee. our time will come, insyaAllah.

naluri seorang ayah sangat kuat ye? *meremanggg*

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Thanks ziarah anda aku cukup terharu atas respon baik blog anda...

tentang Alza tu Insya Allah dalam masa terdekat ni akan aku buat entry tersebut...

Ahhhh dapat babby bear tu comel.... Insya Allah ade lah rezeki tu..... mungkin cepat atau lambat hanya Allah aje yang maha pemurah... beb mmg ade nampak ko dah pandai timang dodoi anak tu... ade bakat terpendam .... jadi ayah yang mithali .... beb setiap orang ade keinginan.... sama lah kita

skid soil said...

daniel iman?

Fairuz Selamat said...

waaahhhh..
aina bukan caterer ke
ahhaah

Fairuz Selamat said...

ain
tu la..
biler hati dah ready
bdan pu dah ready nak bersusah2..
rasanya halangan yg dtg takkan ada masalah..
tp tula
ni perkara pentng
tak leh main pk mcm tu je kn

Fairuz Selamat said...

innz.. hehhe mesti la..
eheheheheh

Fairuz Selamat said...

zaqyah
kan.. this the time.. kite dah start nak bina keluarga sendiri.. ehehe
bestnye kan..
sikatkan rambut anak g sekolah.. huhu bestnyeeeeeee

kamu biler lagi?
ahakz

Fairuz Selamat said...

afzainizam..
tq gak singgah my blog heheeh
buat ek entri tentang alza... byk nak carik ni... eheheheheh

btw.. yup.. umur dah sesuai.. keinginan tu dah tinggi hahaha.. heh ada bakat ek timang anak.. ahahahaha

Fairuz Selamat said...

skidsoil... lalalaalla

Nur Aainaa Khairunnisa said...

apsal lak aainaa caterer....aainaa tetamu VIP ok.....huh!

Cik Tun said...

ha...apalg..selakla senarai calon kamu.
nak cari isteri ni bkn mcm beli ikan kat pasar...perlu banyak usaha...

idasm said...

Fairuz... kalau dh ada calon tu, jgnlah tunggu lama2 yea...
mendirikan masjid sgt digalakkan dlm islam... hehe...
apa2 pun kak ida ucapkan selamatlah semuanya... jgn lupa jemput yea... hehe...

I n n z said...

GB neyh connect dgn FB.
pass dn username same dgn fb.
http://gengblogger.com
abg fairuz de nmpk logo fconnect kaler biru kat atas belah kanan ?
klik kat c2. nt dy direct trs nk reg.
skunk GB down. jap2 ag kot ;p
nt abg reg la erk :)

yani said...

wahaha..kawen la cpt fairuz huhuhu..nnt jgn lupa jemput kitaorg

Lovely Bella said...

kalo nak tunggu ready mungkin lmbt.. x tau bile.. kite yg kene ready kan diri kite nih... kalo kite usaha pasti bole! salam singgah nice blog.. jenjalan di sini lalu follow :)

Fairuz Selamat said...

makasih sume.. akan kucari calon itu secepatnyeeee

wawa said...

Nk kena kawen cepat la tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...