Sunday, January 3, 2010

Vote Me For Film "Hanyut"

dalam entri terdahulu, aku ade bgtau yang aku pergi ke casting filem hanyut.. dlm bahasa inggeris.. its call "Finding Nina". it was my 1st time ok.. being in that situation.. given script.. then read it.. ahahah.. even fairuz budak drama.. tp memang gabra nak mati kot.. ahhaah ye la.. never been in this kind of "stage" lorrr.. hahaha aku bawak watak dain ari tu...hahaha.. kalau ikut hati ari tu,, nak je casting tu sambil makan drumstick kfc.. leh gak ilang gabra sket2..

cara pemilihan dia.. selain dr pengarah yang akan menjadi pemilih utama.. dijalankan juga satu proses undian yang boleh dilakukan oleh korang sume..... jd.. even aku tak la yakin.. sbb diketahui yang pergi casting tu memang yang dah byk berlakon drama.. aku nak gak korang bantu aku.... korang leh tgok video casting aku dengan click gmbar di bawah ni.. then korang vote ekkk...


***Click Here***

so... korang kene bantu aku tau.. heeheh ye la mana tau ade rezeki.. dpat gak tgok fairuz selamat ni berlakon di depan layar perak lak.. hehehe aku saje je ni.. memang agak teruja.. sbb filem ni agak menarik jalan ceritanya.. tentang masyarakat melayu lama... jd mcm best kalau dpt berlakon dlm cerita mcm tu kan.. korang vote fairuz ek.. just simple procedur aje.. sign in.. then korang leh vote...

ps: syang kamu semua.!!



16 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

beres!! =D

razwan jaafar said...

cmne nak vote tu??huhuhu

FAIZ FARISH said...

Semat seh ko bersilat... Good Luck Bro...

Fairuz Selamat said...

nuar.. maceeehhh.. ni syg kamu ni

Fairuz Selamat said...

wan.. just log in.. pastu belah kiri dia ade sign vote..

Fairuz Selamat said...

farish.. ahahah.. smart kebenda.. aku last wat silat2 ni 10 thun lepas kot.. tu yg aku tergelak tu.. ahhaah

razwan jaafar said...

ow..ok2...tanx2...rsenye dh klik smlm..tp xtaula masok ke x...huhuhu

razwan jaafar said...

ow..ok2...tanx2...rsenye dh klik smlm..tp xtaula masok ke x...huhuhu

Nur Aainaa Khairunnisa said...

sudah!!!!!!

FAIZ FARISH said...

oklah tu.... Kira menjadik gaklah... Ade gak rupa Silat....

Che Kay said...

sudah vote! kalau ada rezeki, ada la ye. =)

MURNI AIMI MARLINA KAHARUDDIN said...

pandai silat rupe nyer dak fairuz ni...

Fairuz Selamat said...

aaina.. makasih.. ehehehe.. eh org tak tau la leh tak vote twice... cube try.. rasanya tak leh...

Fairuz Selamat said...

faiz.. heehhhe.. ade ek rupe.. ok la tu kann. wakakak

Fairuz Selamat said...

che kay.. makasih tau.. ehehehehehe insyaallah ade rezeki...

Fairuz Selamat said...

aimi.. eheheh dlu memang masuk sialt ni sume.. 10tahun lepas.. dash lupe dash sume bnda alah ni.. ahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...