Sunday, January 3, 2010

Updating my Layout.!!!



Blog?... yeee.. dah tukar layout.. aku decide nak wat layout yang lebh relax dan sempoi.. memang aku ckp ngan korang ni.. berulat otak aku.. mengadap sume code2.. html la.. ape2 benda sume tu.. kalau otak ni leh jem.. dah lama dah... hhuh.. and.. at last.. i got what i want... i love brown... so here is my lovely brown blog.. hahah... simple kan.. mungkin akan ade yang suke layout lama.. tp aku dengan sepenuh hati.. menetapkan.. aku telah berpuas hati dengan kegigihan aku ni.. hehehe.. so enjoy korang.... korang memang kene enjoy.. kalau tak, memang aku amik bigapple aku sumbat mulut korang..!!!

ps: hana ngan aaina kene tukar gak.. ahhaha.. aaina dah ade plihan ati kan.. cume nak wat je belum.. jom3.. hahaha'


Waattchaaaaaa.!!!!!!!!!!! me look brown.!!!

6 comments:

Che Kay said...

wah! memang musim tukar layout la ye! Semalam Che Kay gigih jugak ngadap segala html tu. ape pon janji Happy~~!

Fairuz Selamat said...

che kay.. kan.. sempena tahun baru ni.. mcm teruja giler nak wat.. ahahahaha...

betol...
janji heppy.. ehehehe

NOOR FATIN said...

cantik layout!! ringan je rasa..huhu

Fairuz Selamat said...

fatin... makasih..
ha a.. emmang org buat yg lbh rigan.. senang...

Julia Antasha said...

salam...yuz...buat layout guna apa?

Fairuz Selamat said...

julia antasha,..
yg terbaru fairuz carik layout kat btemplates.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...