Sunday, January 10, 2010

Bukan Sengaja Taknak Blas Msg



guys.. for those yang selalu send msg kat aku.. then kekadang aku amik masa sebulan ke untuk balas.. aku mintak maaf k.. aku kekadang bukan sengaja taknak balas... tp kekadang kesibukan dan ditambah dengan teralu banyak sms masuk.. aku memang kekadang terleka... gambar di atas ni sms yanga ku terima dalam masa lbh kurang 3 ari... ade satu tahap aku ada 8 ratus plus msg yang belum dibaca.. jd memang kene tunggu masa untuk terbaca.. aku mintak maaf k... insyaallah.. pasni akan cube melayan sms itu sebaik mungkin.. sorry tauu.. bukan tak ingat kawan... tp situasi tidak emmberi kesenangan...

*ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee*


25 comments:

FarhanaDr said...

Wah.. Giler banyak msg tu ek.. Hehehehe.. Ehem ehem.. Msg dari hana takde ke? Hahaha.. ;p

Fairuz Selamat said...

hana kedekut... taknak msg org.. selalu aina je jd penngantara...

Nur Aainaa Khairunnisa said...

comelnya kucing tu...kucing tu ke yg suka gigit² kaki tu????

ops!!!! lari topik plak....;p

n@m@n said...

ingatkan abis kredit xbls msg aku..hehe

skid soil said...

besela tu org glamer.seb bek aku xtrlibat dlm upacara brmsg2 dgn fairuz selamat ni,kalu x melangup la aku tggu reply.

Jaj@n said...

woww..bnyak nyer sms..
alaa.. standart la tu peminat nak afundi.. hahaha..

cam ner..?? berjaya tak..??

Judiene said...

wow, byknye msj
huhuhuu

Fairuz Selamat said...

kucing tu name dia kecik.. t dia dah takde.. mane ntah lari ikut jantan lain

Fairuz Selamat said...

naman,, owhhh ko ke yg msg aku selama ni...

Fairuz Selamat said...

daoz... sudah la ko.. huh.. penat berbulan2 tunggu msg dr ko tp hampeh.. huh... upacara bmsg2 dgn fairuz selamat... menarik...

[dGღ] said...

giler banyak msj ko~ klau aku, 1msj shari pn blm tntu. Haha!

Fairuz Selamat said...

jajan.. ahhaha.. peminat2?.. kawan2 aaaa.. hahaha

Fairuz Selamat said...

judiene..
tu la..
msg ke je yg tak sampai2

::FAIZ FARISH:: said...

punyalah banyak Msg.....

acik ayu said...

eik over la fairuz!

[jeles]

:P

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

wah..
byk giler tu..
confirm ramai peminat..
hehe

Syahmi Mohd Isa said...

bnyknya..msej dri peminat la tuh..
fairuz kna tkr nombor nmpk gayanya...heheh..

skid soil said...

camne nk wat upcr bermsg2 dgn fairuz selamat,no pun xde..nak kena menurun kat busut mane nk dpt no tu eh?da bleh agak msti xmo ayam panggang,msti demand mntk ayam kfc kan?

Fairuz Selamat said...

farish.. hehehe... tu la.. ala kawan2 tu yang rmai.. ajak lepak2..

Fairuz Selamat said...

cik ayu.. laaa jgn ar ckp over... huhuh..

ok2 nanti kite msg2 ek. eheh

Fairuz Selamat said...

diela...
hahah
takde la
kwan2 jek tu...//
mane la ade peminat... jerawat yg byk ade la.. ahahah

Fairuz Selamat said...

syahmi... woooo..
taknak.. ckup la lbh 20 kali tukar num...
nom ni memang aku pakai dr 2004... numnye pun ade no 2004.. syang.. taknak tukar

Fairuz Selamat said...

haaaa...
ko gedikz la daoz...
hahaah..
ko g menurun kat busut belakang kk2 kat gambang yg panas tu..
mesti dpt num aku..
hurmm
aku taknak kfc ngan ayam panggang...
ko menurun dengan big apple... chocoholic ngan alien ek.

FarhanaDr said...

Sampai hati kate org kedekut.. Uhuk uhuk.. Sedey!!! Yelaaa.. Apai takmo bg number, takka org nak mintak.. Lagipun, nanti mst trmasuk dlam waiting list untuk mnunggu msg dibaca.. Ahaks..

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Yuz,
hahaha,,,
apa kaitan dgn jerawat lak ni..
kwn2 pn peminat Yuz jgk kn... (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...