Sunday, August 30, 2009

Aku kene Panggilan Hangut.!!

Semalam... aku baru balik latihan... tengah dah siap2 mandi, baring dah pun.. nak tido la kononnya.. sambil men msg... then dlm kul 1.30 mcm tu... anset ku berdering... aku agak mushkil dengan siapakah yang berani menelefon aku dikala itu... lantas ku jawab...


aku : Hello

dia : Hello, boleh saya bercakap dengan en fairuz

aku : ya.. saya bercakap .. siapa ni

dia : maaf ya, saya en haris dr ******* production.. saya nak bg tau encik ya, encik terpilih untuk program bakat kami ke hollywwod

kuang hajo tak ayat dia?....

aku : erk... sorry, ape ni ek..?

dia : hurm.. mcm ni.. ok saya minta maaf sbb call encik pada waktu mc ni... tp sya menerima maklumat lah dan no encik.. dn maklumat tu mengatakan yang encik ni sgt berbkat... jd kami telah shortlistedkan nama encik untuk program kami ni.. hurmm. encik free tak 2 minggu lepas raya

aku : kejap3... err ni ape benda ni.. mmm how arr?

dia : sorry, ape yang how?

aku : ye la.. mcm mane name saya leh ade pada awak ni..

dia : owh.... mcm ni encik.. sorang kawan encik telah berikan semua maklumat dan no encik ni pada sya.. kawan encik tu *****... kawan encik ni memang telah terbukti sgt berbakat la.....

boleh tak?.. puji pulak si kawan aku tu.. masa ni aku memang dah hangin dah.. actually aku tak percaya.. tp hati aku blurr.... kul 1..30 pgi kot.. pastu pelan2 aku mcm rasa aku kenal name n sore ni.!!!!


dia : jd mcm ne encik.. encik free tak 2 mnggu lepas raya...

aku : erk.. dua minggu.... jap3.. ni program ape benda ni sebenrnya....

tibe22..!!!!

dia : hahahahhahhaha... ahahahhahahaha.!!!!!

aku : lahanat ko nabil.!!!! ##%%$%..!!! @*%($&#$&$..!!! @%&%*%*(&%&*%$*..!!!!!

dia : hahahah.. bro ko terkena bro..!!! haha


siapakah dia?.. crik dlm pic ni.. huu



9 comments:

edan coba said...

Giliran Nabil plak ker? Ingatkn Faizal!!!
Matieylaa Apai da terkene!!!
sabaq2x..
:P

RiZaL HaShiM said...

hahahaha...
lawok gilerzz!

~RoY @ AzRuL~ said...

hampeh! kalo bg picture 3 org, bley la gak aku teka..ni bg pic ada beribu2 lemon org! ingat ini maen identity aper???huh...
ala apai...kalo da pukul 1.30 tu, bukan panggilan hangut..tu da panggilan takberingat!!!!

noor afzan said...

haha~
mmg hangit betul la ur fren tuh..
pagi2 bute tuh..
kalu saya x jawab..terus sambung tido je..
lalallaa~

Fairuz Selamat said...

ha a... nabil anak wayang yg hampeh tu.. leh dia gelak ngan kenkawan dia.. siot giler edan

Fairuz Selamat said...

tau takpe rizal... holiwud tu.. hahha

Fairuz Selamat said...

ala roy.. ko ni.. yela3.. aku letak name dia and kedudukan dia nani ahahahah... ha adow.. memang giler bangang.. pepagi buta.. hhahaahh

Fairuz Selamat said...

afzan.. tu la.. sbb mase tu fairuz pun tak ngantok lg... tu yg angkat.. pastu mcm pelik kan.,. kol pepagi tu.. ingat penting ke hape.. hahahah

Fairuz Selamat said...

afzan.. tu la.. sbb mase tu fairuz pun tak ngantok lg... tu yg angkat.. pastu mcm pelik kan.,. kol pepagi tu.. ingat penting ke hape.. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...