Friday, August 28, 2009

Gila Aku Kah?

td bace blog roy.. teringat bnda ni ake pernah post kat frinedster aku... entah.. tetibe rasa nak post jek......ambik ni.!!





aku lelaki.................aku bukan perempuan.......aku suke makan........makanan pun suke aku........aku tak suke nangis..... sbb mengabiskan air dalam badan......aku suke bowling....... sbb bowling dicipta untuk aku............aku tak jahat.......selagi aku belum jd baik........ aku suke ganggu hidup orang............ sbb aku dilahirkan untuk menceriakan kehidupan....... aku suke mengarut...... sbb aku tak suke cencurut................aku suke nyanyi..... sbb nyanyi adalah aku...... redbox pun di bina tribute untuk aku................ sbb tu ku suke nyanyi........ aku tak pandai bergaul..... sbb sume org tak suke kawan ngan aku........ aku pelajar um...... sejak aku diterima masuk pada 2005..... aku nak jadi angkasawan.............. sbb aku nakkan kebebasan..... aku nak jadi ikan... untuk menyelami ketenangan.................. aku nak jadi burung... untuk merasai ketidakadabatasan.............. aku suke anset.... sbb aku ade affair ngan anak ceo nokia tu..... aku suke bmw..... sbb aku tak suke bwm.... aku suke berlakon.............. sbb senang nak lepas kalau kene tahan polis..... aku suke perfume.... sbb aku ka wangi...kuikuikui.... aku suke venuzuela............. sbb org2 dia cantik.... aku suke indonesia........... sbb keutuhan kebebasan muziknya..... aku suke kuning.... sbb kawan2 ckp aku suke mencapap...............aku suke menari..... sbb aku tak pandai menari............ aku suke pentas.... sbb aku ade stage fright... aku suke hp compaq.......... sbb aku tak gune aser........ aku suke siti nurhaliza...... sbb dia pernah ckp kat aku "aku cinta padamu".... aku suke hotz fm................sbb dia tak byk main lagu indonesia mcm ___fm.... aku suke muzik-muzik..... sbb aku suke muzik la............. aku suke youtube............ sbb tu aku tak suke tube basikal...... aku suke mancis.... sbb murah dripda lighter.... aku suke UM... sbb aku terpakse habiskan stdy aku kat sini..................... aku suke baju.... sbb sejuk laua tak pakai baju.......... aku suke marah.... supaya org takut nak wat dajal ngan aku.......... aku suke senyum...... supaya aku awet muda......... aku suke jam............. supaya aku boleh teruskan usaha untuk bangun awal............aku suke dc shoes..... sbb aku tak suke terompah.................. aku suke masjid...... sbb aku pencinta ketenangan......... aku suke air sirap..... walaupun org panggil dia air kenduri.... aku suke coklat...... sbb coklat tu sedap...... aku tak suke peria......... sbb dia tak manis mcm cokolat........... aku tak suke master baru 1st kolej.... sbb aku lg suke kalau aku jd master..... aku suke kfc...... sbb kalau aku takde mcm ne la kfc nak laku.......... aku tak suke mcd sgt.... sbb aku lg suke beli burger dadah yg sedap tuh........ aku suke study... sbb kalau tak aku kene tendang dr um........ aku suke theatre... sbb aku ni kayu........ aku mula suke robotcop... sbb clasmet aku panggil aku robotcop........... aku budak kampung.... sbb umah aku kat kampung...... aku suke zoo negara............ sbb bleh jumpe kawan2........ aku benci "mereka"............. sbb mereka tu banjingan..!!!.......... aku tak suke sushi sgt..... sbb rasanya tak mcm kfc........... aku suke hyundai getz warne kuning..... sbb tu kereta pertama aku nak beli pakai duit aku............. aku suke josh groban...... sbb dia ajar aku nyanyi............. aku suke pakai shirt...... sbb nampak mcm get smart....... aku suke pakai t shirt.... sbb tu je yg aku byk dlm almari tu.... aku suke aiskerim.... sbb aku suke baskin robin............. aku suke clean n clear......... sbb dirimu begitu berharga....... aku suke makan naget........ sbb naget lg sedap drpada sayur peria............ aku suke jalan kaki... sbb aku bace paper jalan kaki menyihatkan.......... aku suke berangan... sbb aku suke jerawat............. aku suke karaoke kat bilik kul 8 pagi time rumet aku tido....... sbb aku kan suke ganggu ketengangan hidup manusia..... aku suke mee goreng mamak.. sbb mamak tu masak sedap... aku suke dinner plate kfc........ sbb leh makan tiga ketol ayam........... aku benci dapat b mase exam... sbb b tu bongok.......... aku suke dapat a mase exam.. sbb a tu ansem....... aku suke pakai baju melayu g kelas... sbb aku tak dilahirkan sbg org india.... aku pakai kasud saiz 8... sbb kaki aku saiz 8............ aku pakai baju saiz s...... sbb s tu smart....... saiz pinggang aku 29.... sbb aku nak kawin time 29............. aku lahir bulan 5.... sbb aku akan grade belaja bulan 5 kang.............. aku tak suke gemuk..... sbb aku dah puas nak gemuk tp tak dpt.... aku suke malaysia............ sbb malaysiaku terbilang gemilang cemerlang....... aku tak suke kiera knightley...... sbb dia tak plih aku jd balak dia... aku suke rom.... sbb aku ada cd rom.... aku suke venice........... sbb ada sampan......... aku suke kucing... sbb kucing sayang aku..... aku dah penat.... later aku sambung...



13 comments:

ain hatikristal said...

hahaha..
adeh,penat bace sampai abes neh..

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mangaih
Banyaknya suke
Tak nak sikit plak
Berpinor mate ni
Hahahahaha

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mangaih
Banyaknya suke
Tak nak sikit plak
Berpinor mate ni
Hahahahaha

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mangaih
Banyaknya suke
Tak nak sikit plak
Berpinor mate ni
Hahahahaha

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mangaih
Banyaknya suke
Tak nak sikit plak
Berpinor mate ni
Hahahahaha

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mangaih
Banyaknya suke
Tak nak sikit plak
Berpinor mate ni
Hahahahaha

~RoY @ AzRuL~ said...

hahahahaha..kerek beb ayat ko...tp aku suker gile...macam rima...bley ar ko tulis lirik lagu plak....tp kalo nk yg puitis, aku at the front line lar....hahahahaha
p/s: mati2 aku ingat ko nk citer kesah sedey masa aku bc intro...huhu

yani said...

mmg tersgt2 la gila huhu....1st time penah terbaca entry camni
wahaha...mmg tergelak je baca entry nih...

Fairuz Selamat said...

ain.. kalau penat rehat2 dlu.. makan ckolat.. then leh sambung.. heheheh

Fairuz Selamat said...

hhaahah fauzzan.. hhaha
tu la psal..
aku yg tulis ni pun penin..
apatah lg yg bace..

Fairuz Selamat said...

roy.. hahah mcm rima?
celah mana yang rima tu dowh..
hahahaah
ni ayat biasa je..
belum aku bg ayat kamus lgi.. ahahahah

jap2... aku terpk untuk buat yg puitis dengan nama ko at the front line..

hummm... gud idea...

wait haa

Fairuz Selamat said...

hhahaah.. ye ke yani,...
hah tu la h dia fairuz selamat..
ahahahaha

Alin Othman said...

suke bace entri yg ni..~ best! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...