Sunday, August 30, 2009

Di Tag Dan Mengetag.. Chick It out.!!


1st skali aku kne 'STATE 5 INTERESTING THINGS ABOUT Pejul'

1. rakan yg ku kenal melalui festival seni
2. ofkos peramah... 1st time jump.. dah bual ngumpat oprg.. boleh?.
3. budak TESL... kan?
4. suara dia best woooooooo
5. dia org kuat kolej sembilan.. um tu hah



now 'TELL 10 THINGS ABOUT MYSELF'

1. bru abis study.. dua minggu lepa konvo
2. Bberat badan.. 58kg..
3. peminat tegar kesenian... berni cabar?
4. aku ni pendiam dan pemalu sebenarnya
5. aku suke baca ape ape lah, bermula dr m/surat belakang
6. suke novel fiksyen
7. nak sambung study.. tp tak tau na wat tajuk ape.. idea?
8. gile anset.. dan 20 kali tukar..
9. suke mkan la.. ofkos..!! tp bukan kfc daa.. sekrang dominos..
10. tak akan makan sorang.!! mesti kene ade kawan..

CHOOSE 10 BLOGGER AS MY AWESOME BLOGGER BUDDY

1. Roy si Boroi
2. Aainaa
3. Farhana
4. Yanii
5. atie
6. Anuar kamarudin
7. ain
8. romi flizz
9. rizal hashim
10. Semua yang berat badan 58kg.!!


JAWAB.!!!!!

12 comments:

ain hatikristal said...

yg nombor 7 tu name dier 'ain'..

ain mane satu tu apai??kekeke..
kan ramai ain di muka bumi ini..
lain la romiflizz,dier sorang je kat muka bumi..hahah!

~RoY @ AzRuL~ said...

giler ar ayat...AKU SUKA 2X...syahdu terasa pada malam ramadhan gini...hohoho

~RoY @ AzRuL~ said...

ko delete post aku sblm ni eh..tu utk entri yg latest, aku tersilap...hahahaha

~RoY @ AzRuL~ said...

hampeh!! aku taknak menjawab tag kamu sbb kamu bukan menulis nama aku..huh! Apai Tupai!! hahahaha....

Fairuz Selamat said...

ain kristal la ain.. heheheheh

Fairuz Selamat said...

oi budak salah anta komen.. sebenarmnye ko touching ngan ayat aku kan.. ckp jek.. ahahaha

Fairuz Selamat said...

roi.. jwb tag ini ye.!!!!

Aainaa Khairunnisa said...

wah.......malasnya nak wat...skip nama tu leh??? konon² invisible leh??? huhauhuaaa...

sayalahfaizul said...

thanks sebab ko jawab tag aku... bile nak lepak2 same lagi ni...

~RoY @ AzRuL~ said...

hahahaha..ko tulih nama aku camtu, lagi mau aku jwb tag...tarak3..kalo mau, itu setalam ayam tandoori kasi mai dulu lar..hoho

Fairuz Selamat said...

peh.. demand lak maamat sorang ni.. takan nak aku tulis azrul lak.!!! huh.!!! ok3 fine aku ubah.. ko tak wat ko, sebelangan ayam kenny rogers aku nak

~RoY @ AzRuL~ said...

pergh...spesis mkn ke, melantak ko ni??? kawal nafsu tu apai oi di bulan ramdhan ni..isk isk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...