Friday, June 26, 2009

Shooting, SATU, Haluansiswa



yeahh.. minggu yang menyeronokkan buat aku.. sbb ape ek.. entah ar kan.. hahaha... walaubagaimanapun, esok 27hb july 09, aku ade shooting video klip lagu aku, ku undur cinta... di sekitar ulu klang.. esok jam 3 petang call time aku kat lokasi.... shooting ni untuk siaran di muzik aktif. chanel 180 astro... hehehe.. tak sabar lak... kenapa tak sabar?.. sb degan rambut ku yang ibarat nred yg agak cumil ni (gurau jek k)... aku mcm tak sabar jek.. ahahahha... ye.. aku dah potong rambut pendek rmbut ku... bukan pendek main2 ni.. memang pendek... mcm baru nak masuk sekolah menengah....

esoknya.. 28hb.. ape lg.!!! konsert satu siti nurhaliza.!!! hehehe memang tak sabar.. sbb nya... aku tak pernah tgok siti live in konsert besar2 mcm ni.. yg aku g sume kecik2 jek.. jd sgt la tak sabar... dpt seat depan lak tu.. ehhehe.. korang jgn salahkan aku kalau dalam vcd konsert tu nanti ade sore aku ek.. eheheheh.. maafkan saya snp.!! hahahahaah... best..!!!!! tak sabar,... akan pergi dengan nina, zaffirah zaini.. ngan sorang kawan dia.. akan tak sabar jugak nak jumpe kak tajlena, aiman.. dan zoners lain.. ehehehe.... nak naik atas pentas..!!! siapa berani halang?... akan ku tetap berlari ke atas pentas menyanyikan lagu bisakah bersama siti... tp adakah lagu bisakah?..

pastu esoknya... aku ade intervies di universiti malaya... kemungkinan untuk dia interview.. satu interview oleh universiti malaya (singapore) ngan satu lgi AD.... insyaallah.. ni antara sbb aku potong rambut.. ehehhe tak sabar nak g interview ni..... huhu... kamu semua doakan saya ek... pastu selasa nya.. kemungkinan besar aku akan terlibat degan minggu haluansiswa universiti malaya... eehehe.. kalau tak tau.. ni minggu orientasi untuk pelajar baru yg masuk um untuk sesi 09/10...

tp ade gak berita tak best... pemergian jacko kita.. yup aku sdh giler lepas dpt tau dr nina jacko dah takde.. aku memang peminat dia.. aku rasa kalau malaysia yg legend aku anggap sudirman.. oversea aku plih jacko.... korang dengar lgu dia.. sume ade rasa... kan?... sdh giler aku.. aku rasa dia bertahun bergelut dengan berbagai sakit... dan akhirnya hari ini dia pergi.... kalau dia benar2 islam seperti yang di beritakan dulu... alfatihah untuk dia.. apepun... kejayaan dia dalam dunia muzik global... menjadi inspirasi aku untuk berjaya...



so pada korang... yg pergi konsert siti.. kite jumpe sane ek.. yang lain. doakan aku dapat shoot dengan baik esok.. eeheheh doakan aku nampak ansem dlm video klip tu ek.. eheheheh. adios sumee... nanti aku on9 lg.. tp mungkin dlm 3 hari ni... sbb mcm bz sket weekend ni..beheheh

lastly.... Watttcchhhhhaaaaaa!!!!




12 comments:

Farhana said...

Ke hadapan fairuz selamat.. Ekeke.. Apaiiiii.. Sowie banget kalo lately jarang dpat jenguk apai erk.. Heehee.. Sowie bangettt.. Pape pn, happy2 selalu.. Kalo ada masa, kita dtg jenguk apai.. Jgn nakal2.. Dok watchhaa sana sini.. Huhu.. And not forgotten.. Thanx for the gud luck wishes.. =)

Seri said...

kening the rock tuh..mahaiiii~

Azwan Hashim said...

Slmt Merengzzzzzzzzzz di SATU!!! hehe

izzah aziz said...

wish u luck
=)

Aainaa Khairunnisa said...

ceh....letakla pic baru.....poyo!!!!!

Syahmi said...

enjoy k knsert ct nnt..
sgt30x best!!!
and jgn lupa tgk blog aku..hehe.

Fairuz Selamat said...

ffarhana.. its ok.. tau hana bz kan.. org pun taknak ganggu dia.. org doakan dia dapat jawab exam ngan baik.. gudluck tau

Fairuz Selamat said...

kan seri.. org kan sepupu dengan the rock tu.. hahahaha

Fairuz Selamat said...

azwan.. azwan pg hari ape...eheheh memang ckup merengzzzz ahahah

Fairuz Selamat said...

heheh makasih izzah aziz

Fairuz Selamat said...

ok fahmi.. eheheh harussss

Fairuz Selamat said...

ainaa dah letakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...