Friday, May 22, 2009

Cuci the Musical Audition - RESULT..!



alhamdulillah... semalam aku dpt call dr Nora lim dr cuci the musical nye krew mengatakan yang aku terpilih untuk ensemble dlm produksi ni... yeahhh... training will b start on mid of ogos.. not sure yet the exactly date.. and the show will be held on mid october... tak sure gak lg tarikh nye... yeahhhh.. tq yya.. pada sume yg menyokong.. nanti papehal tentang perkembangn show ni, apai akn bagitau kat yellowers sume.... tp so far, tak sure mcm ne lg.. apai kene call balik, and confirmkan kan sume bnda... tp mcm perkhabaran gembira la... dan untuk korang.. if apai betol2 terpilih untuk musical ni, korang DIWAJIBKAN untuk dtg dan menonton.... eheheh jd standbykan tarikh pada bulan october ek.. ehehheeheh

18 comments:

Aainaa Khairunnisa said...

Tahniah...Tahniah...smoga success ek...=)

Fairuz Selamat said...

makasih ainaa.. nanti ainaa kene pg tau

Aainaa Khairunnisa said...

erk..itu tak brani nak janjila...nak sponsor tiket ke? huhuhuu....;p

Seri said...

hehe bagos anak didik ku.. haha.. sure i will come kalo ade tiket free. heheh..

...Te-are... said...

congrats fairuz... InsyaAllah, if xde apa2 aral, teha akan datang teater ni... suka tgk lakonan hans + awie + ac + afdlin... lagi2 di pentas teater, sure gempaq!!

biyan said...

congratss fairuz ;)

malau said...

wahh..ini perkembangan yang baik. Tahniah-tahniah...teruskan jangan henti..

Ensembel pun ensembel la..janji dapat pecahkan ruyung untuk berada dalam produksi tu. bila orang dah kenal nanti dapatler jadi hero plak.

fairus bleh nyanyi, lakon pun ok, itu adalah satu kelebihan. Teruskan dan jangan give-up..

yani said...

congrate fairuz..:)

yani said...

lupa lak nak wish...heheh hepi besday fairuz..smg success selalu...:)

KJ-kun said...

bgus apai...
msti tngok apai kena cuci huhu

Fairuz Selamat said...

insyaallah ainaa.. kalau ade rezeki tgok la mcm ne.. mana tau dpt tiket untuk sume yellowers kan.. ehehehe

Fairuz Selamat said...

makasih seri.. allaaa... apai takleh janji nak bg tiket free.. hehehe.. tp kalau dpt dtg, dtg ar eh.. nak sgt sume followers dtg..e heheeh

Fairuz Selamat said...

makasih teha.. eheheh.. emmang tgok teater sgt puas ngan best.. lg best lg dr tgok muvie... nanti teha dtg ek.. papehal apai update sini

Fairuz Selamat said...

biyan..!!!! selain kene belanje apai dominos piza, biyan kene dtg tau..!!!!

Fairuz Selamat said...

makasih yani.. tp apai pun tak sure mcm ne lg.. nak kompomkan dgn produksi tu dulu.. btw tq for the wish ek.. ehehehe

Fairuz Selamat said...

KJ... waaahh kalau hang dtg pun mesti nak tgok aku cuci kan..!!! huh...

sayalahfaizul said...

buddy, tahniahh... aku doakan yang terrrbaaa'ekk untuk ko... aku akan datang kalau ko jemput (kerek la plak)

Fairuz Selamat said...

pejull.. yeah.. secara rasminya.. aku menjemput ko untuk dtg ke cuci the musical... bulan october nanti..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...