Sunday, May 24, 2009

My Sweet 24th Birthday..!!!


umum mengetahui, untuk sapa yang tau la... 23hb mei merupakan hari ulangtahun aku.... yeeeeeeee. ehehheeh.. untuk tahun 2009 ni.. aku leh katakan ulangtahun ini antara yg paling best.. mungkin bukan paling meriah.. ehehe .. actually memang aku tak suke lahir bulan mei, sbb masing2 tengah cuti.. susah nak celebrate.. ehehehe... tp ok jek.. ade kelebihan nye kan.. jd Gemini guy ni.. ehehehe.. ok ni aku ceritakan serba sedikit tentang apa yang aku lalui sempena besday aku ni...

22hb.. aku masih di kl.. dah hampir 3 hari aku di kl menguruskan, tentang plan nak sambung study aku, pastu ngan plan musical theatre, ngan nak uruskan pasal result lg.. than.. sebenarnye, mlm 22hb tu dorang plan nak sambut.. tp last2 cancel, sbb sorang memeber masuk hospital.. sesak nafas.. spoiler tol budak tu...(Mira).. ahaha.. then tau tak.. sbb kek tu masih tersimpan.. then kami celebrate pad hari jumaat jam 10 pg..!!!.. bayangkan.. makan kek kul 10 pg..!!!! ahahhah.. thank Ye jing.. u did so much for me.. tq... tq apple, tq phat...

then aku balik johor terus... ok sebenarnye, au sepatutnya ade show kat kl 23hb tu.. dan aku juge dijemput oleh Zaff untuk sertai gathering sitizoners untuk celebrate bulan mei nye zoners.. aku nak dtg sgt tau..!!! naaakkk..!!!! tapi sbb show aku kat kl tu cancel.. then aku kene attend tempat lain nye event..!!! aku terpaksa cansel dan balik johor..... tp zaff did sowthing yg sgt ebst untuk aku.. mase diorang kat gathering tu,, tetibe zaff call.. dlm 3.30 kot... then dia ckp.. apai, nak ckp ngan siti tak?... aku menjerit la ckp.. "NAAAKKKKK..."... then dia terus pass anset dia kat siti..!!!!! ahahahah... aku terkesima yee.. even ni bukan lah kali pertama aku jumpe dia.. tp ckp kat phone.. memang pertama kali ye..!!! ahhahaah.. then aku BERBUAL DENGAN SITI.... untuk beberapa minit.. eheheh she wish me gudluck la mcm tu sume.. ahahahaha.... best kan..!!! dan petangtu aku merengz la sket... ZAFF! sket jek ek.. ehehahahah... hehehe... then ade la celebrate ngan family sket... makan2 sume... heheeh.. dah berumur dah aku ni.. ahahahahah......

btw aku nak ucapkan kat sume yg wish aku.. tq kat faizul.. sbb wat post yg khas untuk aku.. tq pezul @ faizul....!! tq sgt..!!!!! doakan yg terbaik untuk aku di umur baru aku ni ek... amin...!!!!!

22 comments:

Aainaa Khairunnisa said...

patutla pening sangat petang tu...banyak sangat xtvt hari tu....heheee..;p

Anis Hayati said...

Happy Birthday FAIRUZ!!
hehehe...

lmbt lak wish dlm blog Fairuz ni.
bz skit...wakaka.
tp smlm ada post kt blog anis wish ur birthday
apa2 moga always berjaya dlm apa2 sjh bidg yg diceburi.
smoga pnjg umur & dpt apa yg diimpikn dlm hidup

insyaallah.amin...

amirul said...

Salam Apai,
Diucapkan Happy Birtday... semoga dipermudahkan segala urusan dunia&akhirat.... dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... ameen... :)

tiramisu said...

tq coz follow blog sye...hhuhu
n yea hepy belated burfday....
moge hari hari mndatang full of happiness....take care n keep in touch

zaffirazaini said...

mereengzz sikit jek ya?? Kiter tengok baper hari dia akan tersengih-sengih.... hehehe...=p

zaffirazaini said...

mereengzz sikit jek ya?? Kiter tengok baper hari dia akan tersengih-sengih.... hehehe...=p

haziq-amsyar said...

Eppy besday 2u(2x), eppy besday to uncle fairuz, eppy besday to you..moga panjang umur, murah rezeki, sihat, ceria & bahagia dunia & akhirat..amin.. Wah!! uncle fairuz dpt cakap ngan mak iti ye..mesti merengzz ni.. Cayalah!!!

oMMy fiRuz said...

eppy belated besday adikku apai@ fairuz..
we got a same name, same zodiak & besday kite dkt2..
semoga apai terus cemerlang..

Seri said...

huh siti mana ni apai..siti nuralija ke???

Seri said...

neway.. hepih besday!!! moge pat kaya..pat kawen,,, ok!! hehehe

Fairuz Selamat said...

ainaa.. agak la.. pening sket 23hb tu.. ahahahah.. nasib sume nye berjalan lancar.. eheheeh

Fairuz Selamat said...

anis..!!! makasih anis.. yup.. fairuz pun mengharap bnda2 yg baik akan dtg kepada fairuz.. mcm tu gak pada aanis.. semoga kite semua dpt bnda yg baik2 ek.. ehehe.. amin.. makasih tau

Fairuz Selamat said...

terima kasih amirul... yup.. me too.. berdoa agar dpt rezeki yg lebh baik, insyaallah.. doakan ek.. apai pun mendoakan yg terbaik untuk amirul

Fairuz Selamat said...

tiramisu.. makasih tau.. same goes to u.. eheheeh kita sam2 doa ek agar kite semua dpt yg terbaik dr yg terbaik.. amin

Fairuz Selamat said...

zaff..!!!! ssshhhhhhhhhh

Fairuz Selamat said...

makasih haziq.. eheheh uncle fairuz pun doakan yg bagus2 untuk adik ye.. eheheheeh jgn nakal2 tau.. ehehe.. yup uncle fairuz dpt ckp ngan mak iti.. eheheh.. merengz sekejap.. eheheheeeh

Fairuz Selamat said...

kak firuz.. makasih.. doakan ek fairuz terus cemerlang n terlindung dr segala yg tak baik.. makasih tau

Fairuz Selamat said...

seri.. trimas... ehehehe.. yup.. ngan mak iti nualiza.. ahahahah.... doakan fairuz ade aweks dulu.. then bru leh kawen. ehehehe

n@m@n said...

hepi belated besday..may God bless u always

...Te-are... said...

hepi belated birthday fairuz...may GOD bless u... hepi alwiz yaaa... ;)

Fairuz Selamat said...

makasih naman...!!! makasih teha.. eheheh wish all the bst for me ekkk

biyan said...

gle best doe apai dpt ckp ngn siti .

;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...