Friday, April 24, 2009

"Fairuz" Manusia zaman ini?

bekas makanan bersepah. plastik bersepah.. botol bersepah... ini bilik manusia ke, penempatan manusia zaman batu?


hahaah.. tgok tu.. meja mengalahkan meja org lain.. penuh dgn barang= sampah.. ahhaha


terpaksa buat jadual.. kalau tak sah2 hidup tunggang langgang.... 2009 yg sgt bz.!!


katil adalah untuk - topi, baju, beg, fail, nota.... and beg kertas.. tempat untuk tido?


ni la saat paling kemas untuk meja aku... ahahaha selalunya lagi bersepah.. ni nasib baik speaker ade org pinjam.. haah


bayangkan mcm ne aku nak tido... full space dah bertimbun ngan barang.. uwaaaaa

26 comments:

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

pergh..takpe2..kami phm..biase ler idup bebudak u nih..hehe
wey, aku da undi lagu ko. ble nk post sekerim nyer kat aku?? hahaha..
nway, tinggi peratus ko stkt nih..hopefully, meletup ah nanti single ko walaupun aku tak dgr lagi lagu tu..hehehe..gud luck ah

Fairuz Selamat said...

hahaha.. betol tu... tp ni tahap normal sebenarnye.. kalau aku dah bz sampai tak ingat msa.. memang bilik aku jd mcm bakul sampah.. baju campak sane sini..hahaha/.. normal la kan.,. budak u .. ahahahaha

makasih sbb undi.. nanti ku pos ek.. ehehhehee.... insyaallah tak lama lagi kuar arrr

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

ni tak tido lg pg2 hari, kemas katil ngan bilik ke bro?? huahuahua..

Fairuz Selamat said...

ahhaah... maknanya... semalam aku bangun awal.. pastu siang td aku tidur jek.. ni td angan2 nak wat asgment.. study sket.. tp hampeh.. blog ngan fb jek.. ahhahaha

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

pergh...takpe2..hirupan mood terakhir bergelar mahasiswa kan..pasni dah tak rasa stress study da..hehehe..
korg da start final ke? gud luck ah..aku baru pas 2 paper, ade lg 4 paper..huwahuwahuwa..nak cepat abes studi!!!

sayalahfaizul said...

ko ni memang budak hostel universiti sangat2... same la kite!!! hahaha

Anonymous said...

kalo akk ade kat situ mmg kene piat telinga tau budak apai ni.. mesti aku bising berserak mcm ni.. tp nk buat mcm mane kan awak tu budak U pastu bz banget plak tu hehehe tkpe bole kasi chance ckit la hahaha TAJLENA

Fairuz Selamat said...

akoo..
betol3..
lepas ni akan merindukan saat begini2... uwaaa... pasni dah masuk satu lgi fasa baru dlm kehidupan...
bekerjaya dan bekerja..
uwaaaa

Fairuz Selamat said...

hehehe..
eceh faizul.. aku bet, ko punye mesti lbh sepah kan....

Fairuz Selamat said...

ala kak.. bz sgt kak.. takde msa nak kemas.. kekadang balik bilik untuk tukar baju jek.. ape lgi, campak2 jek.. haahah.. cukup sebulan.. dah mcm kedai dobi dah.. ahahh

Anonymous said...

kurus kering jek. sure leh muat tido kat space yg tggl comey tu

Fairuz Selamat said...

ish.. siapakah ini... sewenangnya mengatakan diriku kering.. uwaaaaa..!!!

bukan kering ar.. tp fit.. heehhehe

edancoba said...

Halamk.. matiey lah kesepahan mcm lepas kna BOM!!! Cm ner u nk tido? hmm... nmpk nyer bebantalkn lengan jer lah!!!! hehehe...
:D

Fairuz Selamat said...

tau takpe.. ahahhahaah.. memang selalunya kan tumpang blik member untuk tido.. bleh tak? ahahahaha.. tp la ni dah makin berkurangan kesepahannya.. ahahahaa

Fairuz Selamat said...

tau takpe.. ahahhahaah.. memang selalunya kan tumpang blik member untuk tido.. bleh tak? ahahahaha.. tp la ni dah makin berkurangan kesepahannya.. ahahahaa

Nur Farhana Abdullah said...

Ya Allah.. Ini bilik ke bilik? Hahaha.. Xpe3.. Bilikku syurgaku.. (yeke?) Haha.. =p

Fairuz Selamat said...

hahaha. inilah bilikku.. syurgaku.... ahahah.. emang sape2 yg masuk akan ckp, ni blik ke tempat pengumpulan sampah.. ahahahaa

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

takpe2..kami tetap memahami (dgn raut tunduk ke bwh)

sayalahfaizul said...

amboi peyus... mulut ko sedap2 je kan... at least aku x simpan sampah dalam bilik... my room is not dustbin ok... hahah... buku2 je yang banyak, sampah sarap tolak tepi... aku budak U yang organized... hahaha

Fairuz Selamat said...

akoo... makasih sbb memahami keadaan aku..

(sambil tutup muka pakai selimut..)

Fairuz Selamat said...

akoo... makasih sbb memahami keadaan aku..

(sambil tutup muka pakai selimut..)

Fairuz Selamat said...

alah faizull.. aku gurau2 jek ar.. hehehehe.. macm nak karaoke same2 ni.. ehehehheheeh....

ala aku takde la simpan sampah.. cume barang yg terlalu bersepah menyebabkan bilikku menjadi tidak keruan.. ahahaha

Syahmi said...

hehe...bila tgk entry ni.,.terdetik hati aku nk renovate bilik...so fairuz, meh tgk blog aku..haha lawak giler.

Fairuz Selamat said...

hahahaa.. yee.. otw ke page ko ni.. aku dapat rasakan ape yang ko wat tu.. ahahahaha

edancoba said...

Rasa cm nk tolon kemas jaa...
Tp mesti kna DENDA!!!!!
Lompat katak smpai Pagi!!!!!!!!!!!
Voley?!!!
Klu x dpt lakukn swuh Saerah ajarkan!!!
Hehehehehehe..............
:D

Fairuz Selamat said...

edann
tolong le kemas..!!
peliz...
tak terdaya nak kemas ni.. haaaaaaa
lompat katak?
senang jek.
boleh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...