Saturday, April 25, 2009

Exam Marketing of Arts yang mcm Hampas Kelapa



td, 24 april 2009 merupakan hari pertama untuk aku menduduki peperiksaan untuk semester ini... semester ke 6 yang juga merupakan semester terakhir aku sebagai pelajar seni persembahan drama bagi peringkat ijazah sarjana muda di universiti malaya ni.. yaaa... sebagai pelajar tahun akhir, sepatutnya, aku mengurangkan aktiviti dan pengambilan subjek lain memandangkan jam kdt aku dah mencukupi... hanya perlu fokus pada projek akhir.. tp dah memang gatal.. saja nak amik.. last2.. amik ko.. td soalan memang la mcm ok.. ni ha solan dia yang aku jawab

with reference to the community marketing concept, discuss how your organisation will contribute to the development of traditional theatre in line with the development of our community and the country, while not sacrificing its profit...

tp adakah jawapannya ok? waaaa... yupp aku ada gak la baca sedikit2... exam kul 3.. dr pagi mcm tu aku layankan jek nota2 tu.. hurmm.. ade la sejam dua.. then dlm 2.15 aku gerak g fak. jumpe budak2 bincang apa yang patut... aku syukur giler.. time aku dtg diorang tengah bincang pasal marketing punya konsep.. aku memang tak tau menau apa kebenda tu.. aku gagahkan diri gak baca sket2 sebelum masuk exam hall... korang tau..!!! soalan utama yang memberi 35 markah adalah mengenai konsep itu..!!! aku punya la syukur.. kalau tak td, memang sah2 dah kosong dah aku...!!! huhuhuhuhu..... tp ok la... cume soalan pertama tu memang memeningkan.. aku amik masa 15minit untuk baca soalan sahaje.!!! ye la.. aku confius... takut salah jawab.. tu yang aku dok baca berulang2.... ahahhaha.. ha ni lak soalan yang kedua....

explain the 5P concept that is suitable to be implemented in the planning and implementing marketing management in arts sectors.



hahha.. mcm ok sket yg kedua ni... 15 markah jek pun.... aku plih yg ni sbb aku ingat 5p tu.. jd dah sah2 dapat markah kat situ... product, price, place, promotion and people... heheh.. harap2 betol ar apa yang aku repekkan td... heeheh.. dah la td, kami exam atas pentas ye tadi..... mcm diva lak kitorang ahahah.....jd sekarang aku sgt berharap agar paper marketing of arts ni aku bleh score... aku memang all out td.. korang tau... untuk dua soalan ni jek, aku jawab 11 pages...!!!!.. soalan 1 tu 7 muka surat ye.. ntah apa la sampah sarap yang aku isi tu.. uwaaaaa.... jd doakan paper ni aku leh score..... sbb sem ni sume subjek mcm hancur lebur ibarat debu debu berterbangan jek.. even aku target 3.9 sem ni.. uwaaaaa..... mampu kah aku mengapai bintang?... mampukah? uwaaaa.. takuttttt..!!!!!

cerianya dpt result? adakah aku akan sebegini?

3 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Mampu2.. Sure pny laa.. Tak tgk rope atas tu trbeliak.. Trkjut dpt result laa tu.. 4.0.. =)

Fairuz Selamat said...

peh.. doa tu farhana... makasih2... amin..!! insyaallah....

amin..!!!
hahahaahah

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

pergh..bagus..tinggi letak matlamat..menurut teori penetapan matlamat, semakin tinggi sasaran, semakin tinggi motivasi..hehehe,nak gok selit ape yg aku belajor..nway, gud luck man!..of coz u can do it if u believe in urself...
p/s:thanx for dropping "nice" comment in my blog, but sori..i dunnoe how to reply in my own blog..sob2..sedey..speed temet slow kot..huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...