Saturday, April 25, 2009

Breakfast + Study @ Starbucks

hari ni, 25hb april 2009..... kitorang bertiga, Aku, Fina dan my dear Yi Jing decide nak makan pg kat luar.. dlm kul 10 mcm tu kitorang gerak... plan asal nak makan warong2 jek, area bangsar mcm tu... then sampai2... mcm tak best lak.. then decide g starbucks jek la.. kat JayaOne... heheeh.. ok la.. sampai2.. kami makan dulu.. breakfast set... ada burger ngan kopi..!! yeehhaaa... selesai makan.. apa lagi... buka laptop.... heheeh.. sebenarnya nak edit laporan Yi Jing jek sket... heheh... Fina tolong2 editkan sket... then aku apa lagi...



hehehe.. muka2 segar selepas dapat burger n kopi.... heheheh... muka pelik? that is me... haha



Fina lak edit laporan tu.. tu tang aku nak snap jek gambar dia, terus pose.. heheeh.. sempat lgi betol2kan rambut dia yg baru potong dua hari tu.. ahahhaha



Yi Jing lak... sbb takde pape nak wat sgt sementara Fina guna laptop dia, dia mengait.. wooooo cantik giler... tgok tu.. senyum jek.. senyuman di pagi hari...tu dia tengah wat selendang tuk Fina.. aaarrrrr ... sayang, i nak jugak..!!!!



menyelusuri masa yang beredar, dengan pengunjung yang keluar masuk melihat kami bermustautin di kerusi empuk tu.. kami oder.. oder... oder.. dan oder lagi minuman,, ahahhaah.. then.. aku pun mencelah seberapa celah yang mampu.... click...!

Tiba- Tiba...!!!!!!!



kebosanan telah kunjung tiba... hurm... mau makan, tak lapar... nak oder minum.. dah buncit perut dengan kopi.. hurm... lalu aku pun snap gambar dengan muka yang penuh dengan kejujuran tu... hurrmmmmm



aku sudah tidak mampu menahan kebosanan ini.. wakakaka.. apa lagi, dengan keempukan kerusi tu, aku pun wat la mcm umah sendiri.. 'Fina, tolong amik gmbar i..!!'


sangka ku hujan di tempat ku sahaja, upenya mereka juga menerima tempiasnya.. ahahah madah bermadah aku.. Fina ngan Yi Jing juga bosan upenye.. ahhaah.. tgok muke diorang berdua ni... dah macam tong sardin yg kemek dah..!!! tu tgok ape si fina buat tu.. kain aku tu... dia amik dia mula la wat bnda2 pelik... ahahah... kami gelarkan ia, tibet mualaf.!! ahhaah



dan apabila, segala kesabaran telah tidak mampu menahan godaan kebosanan yang bermaharajalela... aku pun mulalah berada di luar sdar.. snap gambar yang pelik2 dan di luar kewarasan.. ahahahah... iyakan aja la si Fairuz tu..!!!



pix ni takde kene mengena.. ahahh ni pix lepas abis exam semalam... tu jek nk gtau.!!
hahaah

10 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Wow.. Gempak seh.. Cantiknya gambar.... KAKIII??? Hahaha.. =p

Fairuz Selamat said...

ape yg gemoaknye.. kami lg byk lepak dr wat keje.. pemalas tol.. ahahha..
kaki?

makasih..!!!

Syahmi said...

mcm kantoi je pakai bju sama...haha..

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

starbucks???? hurm... no comment!

Fairuz Selamat said...

syahmi..... uwaaa jgn ar kantoi kan... ok sebenarnye dia lokasi berlainan tu dalam satu urutan waktu yg sama... memang tak tukar bju.. uwaaaaa..

Fairuz Selamat said...

akoo.. kenapa..uawaaaaa... owh boikot?... hurrmmm no komen...

Syahmi said...

bkn nk kantoikn...aku tau org lain pikirkn bnda yg sama gak..hehe..

Fairuz Selamat said...

hahaha.. ala bukan pada hari yg berlinan pun.. ahahahahah.... takpe2... its ok jek.. takde nye aku nak marah jheheehhe

edancoba said...

Kaki Malatop!!!!!!!!
Hahaa...
lawak jer..
Best nyer klu dpt lepak kt starbuks!!
Huhuhu..

Fairuz Selamat said...

kaki malatop?
apa yg malatop nyek...?
byk bulu ade la...

jom ar, ajak saerah lepak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...