Sunday, April 26, 2009

Suke Suki je Tag aku.!!

uwaaaa... tak suke kene tag... wooiitttt "Akoo"... sewenangnya ko tagg aku ek.. hurmmmm..... takde la menyusahkan sgt pun.. tp malas ler nak menjawab2 ni.. tp sbb dah kene.. aku cuba yg terbaik.. hhahaha (ape aku ngarut ni.!!) tp soalan2 tag ni.. tak panas ar akoo.. ahahaha



Peraturan nak jawab tag ni ialah;

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda..
yeah.. allready..... nak tanya kat "akoo", dengan tercopynye kat blog aku, adakah menandakan yang aku cute? adakah?


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda..
dapat dr seorang mamat yang bernama "akoo" hahaha.. siot jek dakchick ni... selamba ayam kfc je dia tag aku.. pastu korang tau ape dia tulis... dia tag "fairuz selamat AKA palsu"... uwaaaaaaa... terkesima seketika aku membacanya


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

ala malasnya..!! napa 10.. 5 ke sudah ar.. uwaaaaaa!!! ok ar aku bg jawapan ringkas jek ek bro.. hehehehe.. sbb aku bru bangun tido ni.. kire ni aku di tagged mase baru bangun tido.. giler kencang ar.. ahahahah

1- aku suke kfc
apa lah yg ada dengan kfc tu andai aku tiada,,,


2- aku suke seni
nyanyi, berlakon, pusi, teater, menari, melukis, apa lgi.... sume aku nak try..

3- aku suke tido gak
tido itu satu keindahan

4- aku suke bowling
sape ade berani.. jom open lane..!!

5- aku suke pg karok
hahhaah... kebiasaannya, dr 10 malam sampai 5 pagi... tercabar? joomm.!!!

6- aku suke tenet

bangun tido, terus tenet... tidor pun depan laptop....

7- aku suke cakap gak
haahahha... wanna try me?

8- aku kepala batu
bukan kepala batu.. aku cume menegakkan pendirian ku jek.. (poooyoooo)

9- aku nak sambung phd... (..erk?)
apa kene mengena ni... takpe la...... layankan aje..

10- aku nak org yg tagged aku belanje kfc.. (errkk..!)
akoo... aku tunggu kfc ko..!!!!


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..


aku juga mendapat mandat untuk menyebarkan blog ini kepada mereka2... jd hamikkk kau.!!! wakakakakkaak

a) Adindaku atie...!!!
b) Faizul aka diva melets
c) Edan..!!! my 1st tag for u
d) Farhana...!! jawab3.!!!
e) Aqmaal Ismail aka poyooo
f) Zaff aka sitiwannabe? haah

12 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Hurrmm.. Sape la farhana tu erk? Ish3.. Nama cam familiar ajek.. Hak hak hak..

*Adoi.. Hobby pn kepsi ka? Cian de.. Da mcm batu belah batu brtangkup da x dpt mkn kepsi.. Haha..*

Fairuz Selamat said...

yup..!! memang kfc dan fairuz selamat ibarat teh tarik ngan roti canai.. eheheeheh....

jawab tag tu haaa.. haah

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

pergh!!! fairuz kena tagged? saper lar yg tag tu ek.cute ah budak tuh..hahaha..takpe2..nanti KFC mai yek..Karaoke's Fairuz Club..pergh, mantap siot nyanyi dr 10 mlm sampai 5 pg..mau nyer langsuir nangis takleh join..hehehe

Fairuz Selamat said...

yeee... i was tagged... by who?... i dont.. dr budak mane ntah.. kiud?.. hurmmm aku rasa tak kot..... akoo.. aku tunggu kfc mu.. tk sampai jage la ko.... hahaha.. karaoke's fairuz club ... menarik nama tu.. mcm nak kene letak kat blog jek ni...

ps: ko tak jwb lgi ni... adakah aku ni kiud? ahahaha

edancoba said...

Aiyaa!!! Kna Tag pulak!!
Hmmm cabaran tetiba..
O.k Fairuz!! Edan sahut cabran itu!!
Well tunggu.............
:)

Fairuz Selamat said...

bagus.. berani menyahut cabaran.. ehehehehe
ok... tunggu lak apa nak dibagi oleh edan.. ahaha

Fairuz Selamat said...

bagus.. berani menyahut cabaran.. ehehehehe
ok... tunggu lak apa nak dibagi oleh edan.. ahaha

sayalahfaizul said...

kali pertama kene tag,,, baru ari ni perasan... lain kali dah tag tu, silakanla SMS... kedekut ke 1sen? haha

Fairuz Selamat said...

ala abg pejul ni.... kata blogger tegar... tak main ar msg2... ape ar.. huwaaaaa

sayalahfaizul said...

hek elehhh... kan ni musim exam.. aku lum abis la weiii... 5hb baru merdeka

aqmaal said...

POYO itu INDAH :D sorry dear, i don't do tag hehehehe. Plus, nak revise!!! oooooi dah final pun nak blog2 lagi, iiiiiiiiisssshhhhh!!

Fairuz Selamat said...

ok dear.....
no big deal...
org baru abis paper ar...
plus..
watpe nak stress22/// ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...