Thursday, March 26, 2009

Penatnye jadik fairuz selamat...

kenapa la susah nak faham... ingat aku tipu ke mase aku ckp aku bz.... kenapa susah nak faham.. biler aku dtg latihan pakai baju cantik2, bukan aku pergi berjalan.. aku pergi tengok final projek classmate aku, aku WAJIB kene tengok sbb tu lah yg kami belajar selama tiga tahun.. walaupun bukan team kami, kmi kene tgok gak.. dan kekadang kami kene pergi jumpe pengarah panggung, pengarah lakoknan.. pengarah set.... ni final projek kami selama tiga tahun kami belajar.. nak main2 ke? bleh ke skip.....? cube aku mintak korang skip anta tesis korang.. bleh tak?

dan biler aku ckp aku ada latihan dekat fakulti dr pg sampai malam ingat aku memain ke... selama tiga tahun aku belajar, aku pun ade final projek.. kalau student lain sibuk buat tesis sampai tak ingat dunia, sama la macam kitorang.. malahan lagi bz ok..!!! dengan latihan hari2, dengan laporan projek yg lbh kurang tesis gak... dengan kelas lg.... kitorang kene kerah keringat... mlm siang sibuuk dengan latihan yg bukan memeningkan emosi jek... tp dengan fizikal dan otak sekali... plus dengan latihan festival seni lg... ingat aku tak tau stress...???

selama ni aku ade ke tinggalkan mereka tanpa sesuatu... sejarang2 aku pergi latihan pun, sampai sekarang dapat gak kan part2 diorang? jgn sesekali ckp aku BERLAGAK atau MENGUNGKIT, aku berkorban banyak giler untuk kolej dan diorang... pengarah, team mate , production manager dah puas menyumpah aku sbb aku berani amik risiko ni.. "kau nak gagal ke final projek kau nanti???" tp aku buat jugak aktiviti kolej walaupun komitmen aku mcm hape... tapi aku buat kan? yg diorang buat tu aku yg bg gak kan?...

sorry la, aku bukan buat2 penat... berada kat tempat aku baru korang tau apa yang aku rasa......

7 comments:

Si Perempuan Melayu said...

relax la bro..
pergi tido je lah..
nnt nak fight lagi tonite for nasyid..
ibadah jgn lupa, sure jiwa aman..
igt shj hasbunallahu wa ni'mal wakil!

Anonymous said...

alah sian nyer apai... akak paham3 awak bz coz siang2 da bagi tahu kan3 sape la yg x bole nak paham kebzian apai tu eh? mesti ade diantara kwn2 kan? blg drg akk ni yg x nampak apai depan mata pon bole paham yg apai ni bz SO tk kan drg da nampak apai mcm tu pon drg ckp mcm tu.. kan Hakak ko NI DA MEMBEBEL hehehehe ape2 pon apai be cool k buat x dgr jer suda n mkn jer KFC lagi bagoi hehe TAJLENA

Miss Atie said...

sape la pulak yg buat kamu naik angin ni en.fairuz..
cian diaa..
drg tu mmg xphm kan..
ngek btul

Anis Hayati said...

Salam...
Sabar ye.. biasalah tu, manusia mmg ssh nk faham keadaan ssorg
kalau dia x merasa benda yg sama.
Sabar je lah..
busy benar nmpknya..
nnti bila semuanya dah selesai, rehat2lah ye..nnti sakit plak
Kesian tgk.. bz memanjang

take Care

aqmaal said...

fairuz, is this about my text ptg tadi? uuuu sorry, saye sebagai ketua kelas hebat sudah pun beri jadual padat kamu kepadanya, n dia pun tahu u and fina adelah final year, sperti the ketua kelas yg hebat

chill, i kno u can manage it :) percaya, percaya!!

ade ape lagi event selain nasyid? da tak larat nak g nasyid cos ptg tadi makan banyak gile stoberi choc dip yummmmmmmmmmmmmmmmm!

Fairuz Selamat said...

ish... ape pune ketua kelas... try la belanje kfc ke kat dua pelajar yg bz ni..eheheheeh

yeah.. tq.. harap2 dia faham... eheheehe

ade nyanyian solo 30hb.. irama malaysia ngan solo inggeris.. dtg tau..!!!!

nak straw choc gak..!!!

aqmaal said...

hey hey hey sape yg buat side income waktu ini? ketua kelas sekadar pelajar / guru pelatih yang menanti hari untuk bergelar sbg guru ijazah lulusan uni malaya *dabik dada*

fairuz sila belanja! zakat tuh~!!

what?! 30hb?? insyaAllah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...