Wednesday, March 4, 2009

I Need My Family..!!!!!




OMG..!!!! what the hell is this...!!! aku mcm nak giler bulan ni.... seriously, selama aku hidup hampir 24 tahun... bulan mac 2009 ni adalah bulan paling menganiaya bagi aku... korang tak dpt bayangkan betapa aku bznya... aku rasa if aku mampu bahagi kan tubuh aku, aku nak bahagikan tubuh aku kepada 3 bahagian..... ahahahahaah mungkin salah aku kerna tak sedia nak bz mcm ni... tp still aku rasa sangat sakit beerhadapan dengan semua situasi ni... korang nak tau apa jadual aku?


ok selain jadual kelas dan asgment yang berkaitan dengan study aku, aku jugge terlibat dengan final projek aku yang mana kami akan mempersembahkan persembahan teater yg kami sendiri uruskan from a to z... latihan berlansung pada tiap2 malam.... dalam masa yang sama aku terlibat dengan teater untuk kolej aku yang akan dipertandingkan dalam festival seni..... pada 19 atau 20 hb ni... selain itu, aku juga peserta nasyid dan juga jurulatih nasyid kolej pertama.. yang mana akan bertanding pada 26hb... seterusnya, aku adalah pengurus pasukan puisi dan merangkap jurulatih... yang akan bertanding pada 2 april.. aku tak dpt turut serta sebagai peserta sbb tarikh tu merupakan segalanya bagu aku apabila aku akan dinilai sebagai seorang pelajar yg mengambil seni persembahan.. bukan itu sahaja, aku juga wakil kolej untuk solo asli dan solo inggeris.... dan seterusnya aku adalah salah seorang peserta tarian asli yang akan dipertandingkan serentak dengan latihan teater aku di panggung taman budaya... tak termasuk lg tugasan kelas pemasaran yang mana aku terpaksa menjadi sekreteriat festival seni untuk melakukan kerja2 pemasaran dan promosi.. tak termasuk lg, tugasan kelas temuduga yang akan dibentangkan pada 4 april.... selain tu, aku kene uruskan berkenaan pertukaran pelajar yang melibatkan aku ke korea yang aku harus siapkan sebelum bulan 4.... seterusnya, aku juga sibuk dengan aktivi aku sebagai orang seni.. show, interview....


korang dapat tak bayangkan mcm mane aku nak bahagikan masa.. aku memang tak ckup masa.... jd dalam keadaan begini, aku nak sangt jumpe family aku... mak aku terutamanya.... tu je ubat untuk aku tenang... pluz. aku rindu sgt dengan anak sedara aku... seriously aku memang family man.... aku nak jumpe anak sedara aku sekarang gak.. diorang je mampu wat aku lupe tentang keletihan ni.. plz.. i need my family..!!!!!!

My mum..!!!! Puan Maimunah

Harith Hilmi

Ariff Adhza

Erdiena Syuhada

Erviena Syahira


OMG..!!! i miss them so badly..!!!!!

18 comments:

hunnyawyn said...

muke cam kenal. u.. fairuz antz?
q-face. yeh?

Miss Atie said...

pgsan!!!
hahahaha org yg bce pon dh sesak nafas
inikan org yg memikul itu
waaaaahh penat laa weh
hahaha bz jgk april
mcm mn bowling
aaahhaha

Fairuz Selamat said...

hehehehe... tautakpe..

:: Feez_Mior :: said...

heee..cyannyek..
meh cnie feez tolong meh..

mmg famly laa yg leh ubtkn hati yg lara..

pape pn good luck for u fairuz..
bz2 pn kesihatan paling penting..
nnt ble tbe hari yg ditunggu2 tu..tbe2 sakit plak ;p..

zaffirazaini said...

sob..sob.. sedihnyer...
Insya'allah... soon all this will be over....
SABAR, REDHA, TEKAD & TAWAKAL

Fairuz Selamat said...

thanks feez..... yup.. at this moment... seriously, fairuz stress yg teramat sgt... dgn keje.. dengan lakonan fairuz untuk final projek yg masih lg teruk... ya allah.. stress giler.... tuhan jek tau mcm ne fairuz sekarang ni...... btw thanks ya... fairuz try wat yg terbaik

Fairuz Selamat said...

makasih zaff.... insyaallah.. doakan ek... sbb tu la kami tak dpt nak bg tarikh tetap untuk pebentangan temuduge tu... jadual kami hari2 mcm ape...

aqmaal said...

dear Fairuz

Biase la, kite kan dah tahun akhir di sini. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

terima kasih

*dah menggeletar satu tubuh sbb keje banyak macam hape.

Fairuz Selamat said...

tau takpe..
mcm nak pitam jek
sbb tu rasanya pelukan pa dlm waktu teredkt ni
hahaha

Anonymous said...

hi apai... sian nyer budak nie makin bz sgt3... ape2 pon be cool ye.. nanti kang makin kurus la plak pastu bole la join akak ye club ye hehehe coz kite nie sama2 cekeding wakhahaha.. neway cute2 tu anak2 sedara awak hehe... ok take care apai.. TAJLENA

Miss Atie said...

personal assistant?
hahaha nak jawatan itu!

Fairuz Selamat said...

thanks kak tajlena.... yeah... bz nak mati.. takpe sebulan jek lg... ehehe pastu nak free.. enjoy.... cuti..!!!

Fairuz Selamat said...

kualifikasi kene 8 a spm tau atie.!!

Miss Atie said...

hahaha melampau kamu!!
8A ?
baik ckp 9A terus
ahahaha

Fairuz Selamat said...

hheeh.. tkpe bg diskaun.... 1 tu dapat b pun ok.... heeehehe

zaffirazaini said...

Bulan March... semua faculty pun bz...

Apai.. nk mintak tolong leh?
ada tak score lagu CT?
especially, Batasku asaku... nak perform masa final vocal... huhuhu...

Fairuz Selamat said...

kan.. bz sgt.. tp fairuz bz yg teramat sgt...heheheeh

honestly, fairuz takde lansung score lgu tu... tp kan zaff, its a gud song if u wanna take it for ur final performance.... lgu ni tak susah ngan, tp still bagus.. apakata zaff bg dengar dulu kat budak muzik tu.. mane tau dia leh wat general note dlu...

Miss Atie said...

tumpang tanye
30 mac ada pertandingan irama malaysia eh kat UM?
lalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...