Monday, March 9, 2009

Malam Penganugerahan Astar 09

masquerade couple? ahakz...


mmmmmm... majlis makan malam atau dinner kolej terakhir sebelum aku abis belaja dan mungkin meninggalkan um.... alhamdulillah.. segalanya berjalan lancar... seperti yg aku harapkan, dan ade yg datang melebihi apa yang aku sangkakan... terima kasih sume... btw, uuntuk tema kali ni, masquerade telah diplih.. tema yg sangat cool ok..!!! dengan topeng yg berbagai..!!!! ok lanjut ke cerita aku

pada 7hb tu.. aku awalnya di kejutkan dengan berita yg aku ade show... wo its like, aku tak dpt dtg dinner terakhir aku ni.... jd walaupun agak sedih dan kecewa, dah la bju dah beli... aku pun redha la.. ye la.. show tu dah deal ngan pihak lain, so nak tak nak kene jalan tanggungjawab la kan....
cute hunks... (penghuni D 208.!!)


tp puas pk, aku berkeras aku nak g gak dinner tu.. mcm ade aura yg kata aku kene dtg... jd aku kol manager aku. ckp ngan promoter show tu,letak aku sbg artis pertama.. dan alhamdulillah, diterima dengan baik... jd pada 7hb kul 8 mlm tu, mase yg lain sibuk bergambar di lobi hotel untuk dinner, aku g coliseum lama untuk majlis tu.. anjuran karyawan.. memang kire mcm weekly event la.. persembahan santai... aku nyanyi tiga lgu.. dlm 9.10 dah abis.. aku terus chiuao.....
Farah, Fahmin,Fairuz Sarah.. GEJOLAK team..!!!!!


ko rang nak tau, aku siap tukar baju dlm kereta ook.. berhenti je kat traffic light yg lama, aku tukar sume tu.. ahahahah.. sampai kan ade kete toleh menoleh ye... huh... aku tak kesah, yg penting aku nak g dinner.. smpai crown plaza hotel dlm 9.30.. aku tak terus naik, aku siap2 sulu kat parking tu.. panggil kawan aku mintak tolong pakaikan tux tu.... ahahaha.. giler leceh ar....

then aku pun terus la ke ballroom dia.. dan sunddenly, my room mate gve me satu paper kecil, bertulis fairuz, penerima anugerah tengku mahaleel.... OH MY GOD..!!!! dalam hati aku what the hell is this... tak sangla giler...!!! anugerah tertinggi untuk warga kolej pertama... aku selalu rasa tak berapa di pandang di kolej even aku dah buat berbagai, macam nak mati untuk kolej pertama ni... dan tetibe2 juga aku rasa mereka sebenarnye hargai apa sumbangan aku pada kolej... thanks guys..!!! really appreciate it... thanks hazuan.. puan ira.... dan semua yg membantu dah pernah berurusan dengan insan yg kerdil ni (tak kerdil sgt..!).


me in grey tuxedo?

dan sepanjang malam tu, aku hanya berfikir.. memikirkan layakkah aku memegang anugerah tu... sbb pada aku ia sgt tinggi.. aku tak terpk lansung untuk menerima anugerah tengku mahaleel ni.... tp apepun bersyukur kepada tuhan.....

13 comments:

zaffirazaini said...

wow... congratss!! Ok la tue... kiter tak pernah merasa anugerah ape2 pun... huhuhu...

Tuka baju dalam kereta?? Teringat Mr.Bean.. keh3...

Anonymous said...

tahniah apai... rezeki tu hehe no shame2 sey tukar baju dlm kete la plak hehehe... TAJLENA SZ

biyan said...

congrats bro ;DD

HasYimie.. said...

tahniah....
syukurlah kepada Allah....
yang mengatur segala urusan hamba-hambaNya

Fairuz Selamat said...

thanks zaff... mungkin rezeki kan.. tuhan nak bg.. bersyukuur sgt... kire berbayar segala penat lelah kepada kolej pertama ni

Fairuz Selamat said...

thanks zaff... mungkin rezeki kan.. tuhan nak bg.. bersyukuur sgt... kire berbayar segala penat lelah kepada kolej pertama ni

Fairuz Selamat said...

tajlena... makasih.. ehheeh.. ofkos malu maaa... dlm kete tu.. sempat lg tukar bju sluar sume.. ahahaha.. org kiri kanan dah pandang pelik jek.. ahaha

Fairuz Selamat said...

makasih biyan..!!!! jom bowling.!!

Fairuz Selamat said...

yup hashimie.. makasih.. rezeki tuhan dah bg kan.. bersyukur sgt.. eheheh

aqmaal said...

penghuni D 208-- mamat tinggi yang berada di tengah tu- I KNOW HIM!!! second runner for 11th college spelling bee competition :)

and congrats Fairuz

(janji nak belanja kan? hahahahahaha)

Fairuz Selamat said...

owh....
yup..
betol tu aqmaal..!!
hahaahahahah

btw thanks ya..
dah dah dah takde belanje2...
ready untuk test petang ni

:: Feez_Mior :: said...

wah..siap dpt anugerah lg..
beshnye die..hehe..

congret laa yek..

nnt kalo feez wat event pape,
leh laa jmput incik fairuz sbg artis jmputan.. leh ke??hehehe

Fairuz Selamat said...

makasih feez.. eheheheheeh....
boleh la... selepas penat lelah.. akhirnya berbayar...
heehheeh

artis jemputan? boleh jek.. tp papepun kene uruskan ngan manager fairuz.. eheheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...