Thursday, February 5, 2009

mlm td PJ hilton, ari ni ke Unimap


haha.. ke bz an aku makin mencengkam jiwa sanubari... wakaakakak.. walaubagaimanapun, andai keikhlasan tu berganding dengan keseronokan, kepenatan itu pasti tidak terrasakan... waaa apa aku merepek ni.... hahahaah.. ok mlm td aku ade show kat pj hilton.. dinner pusat sukan universiti malaya... diorang panggil la si fairuz selamat ni untuk menyanyi.. ahahaah...

malam anugerah pusat sukan ini merupakan satu majlis yang mana memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada mereka2 yang memberi sumbangan cemerlang samada dalam sukan dan pelajaran.. jd byk la nama yang naik2 tu.. eheheh.. aku jek takde....

ye la dah mlm td aku menyanyi tu hape.. mlm td aku nyanyi satu lagu solo, iaitu mengenangmu by kerispatih, dan dua lagu duet. pantun budi ngan pandang pandang jeling jeling. aku berduet ngan kosmet aku yang aku panggil biduanita iaitu kak isma. atau ismaliza ishak. heeheheh walaupun mcm taik jek kitorang, tp show berjalan dengan lancarnya,...

lepas je kami nyanyi, terus larik ke meja kami, dan apa lagi, melantak mcm tak pernah jumpe makanan.... hahaahah.. chinese food... ahahah. sedap gak.. yg paling sedap yang last sekali.. kek aiskerim tu.. woooo.. rosak suaraku.. ahahahhaah....

mlm tu lepas abis show aku ngan team2 aku g bowling kat mid.. dlm kul 11.40.. sbb dah agak lewat kami sempat main 2 game jek.. aahaahaha...

then mlm td tdo... kul 3 mcm tu.. pg td bangun then kemas apa2 yang patut sbb pagi ni aku nak berlepas ke unimap perlis.... ade dinner lg.. ahahaahah makan..!!! dinner makum atau majlis kebudayaan universiti semalaysia... ahaha.. yeeehhhaaaaaa........ makan3... aku akan nyanyi 3 lagu mungkin.. aku plh pantun budi, mengenangmu dan quando quando quando.. eheheh.. buat pengetahuan umum yang mungkin nak tau, eheheh, mengenang mu tu lgu peberet aku tika ini,. hahahaahah.. aku rasa lgu tu di cipta untuk aku la.. ahahahahah...

ok...jd aku ni tengah seronok sb nak g unimap... heeheh. sbb nye.. sabtu ni kamu akan ke songkla thailand.. lawatan ke universiti kat sane... best3... tak pernah masuk thailand lg ni.. harap2 sume berjalan lancar....

jd semua... untuk kesempatan ini, aku nak ucapkan selamat berhujung minggu....mungkin aku akan offline sepanjang 4 hari ni... tp jgn malas nak hub aku erk... bg msg ke ape.. then ill shoot u back....
ok thats all for now... c u then..... bubye...

p/s : atie... jgn malas2... g kemas umah apa yg patut.. heeeheh

p/s : biyan.... diet3..!!!!

p/s : nakulahanat..... makasih bg direction semalam.. ahahahh nanti aku banje sekerim malaysia


p/s : fina... diet3..!!!!

4 comments:

NaKuLa_eViL said...

Motip? Ingatkan sesat semalam.. Sampai menutup mata lah hendaknyer ko kt Songkla nanti..!!

Miss Atie said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no way..lamanyeeee...huk2...adeshhh....

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

wah bznyer skang nie ye..sis ingat fairuz dah stop dr bidang nyanyian after u further ur study..erm terjumpa kat blog atie..wah dah nk release new album..good..
sis suka suara fairuz..sis ada vcd Antz tp masa tu fairuz masih remaja lg berbeza dgn skang....nmpk lebih matang..whatever u do i pray u success..

Fairuz Selamat said...

heheeeh.. makasih sis... yup.. fairuz bru je mula balik... sbb sayang bakat tuhan bg kan.. makasih sbb support fairuz k.. ill do my best.. for u...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...