Monday, February 16, 2009

interview di asyik fm..!!!!

tak tau apa related nye gmbar ni.. tp ok jek la....!! ahaha


hahahaah.. entri ni saje jek aku nak masukkan.. takde yg penting pun.. tp memang pengalaman yang agak membunuh la bagi aku.. dan aku takkan ulangi kesilapan ini.. ahahaah.. actually 14 hb tu, aku ade latihan untuk final projek aku.. sume selesai sekitar jam 5 petang.. sedangkan aku ade interview di asyik.fm jam 5 petang gak..!!! korang bayangkan macam mane.. mase tu memang dah kene sumpah seranah dah aku ngan abg aku.... ahahahah.. dah la aku g latihan pakai short... mane lah leh pakai short kat rtm tuh.. jd terpakse larik ke kolej, amik suar panjang terus masuk kete.. dlm kete aku salin... nasib baik rtm ngan um ni dekat jek..

setelah penat berkejar2.. aku mulakan sesi interview aku jam 5.15... ahahaha... memang aku rasa bersalah sgt.. selalunya aku akan tiba 15 awal di konti.. untuk prepare pape... ni sbb aku memang blank dah terkejar2, aku ckp pun mcm kene kejar hantu.. agagagaga.... laju giler beb.. ahaha.. tp yang bestnye tu, petang tu ramai giler yang kol.... sampai kan kawan dr cheras tu pun kol.. ahahahahhahhaah... apepun sumenye berjalan lancar.. aku dah lakukan sebaik mungkin... hahahaah

7 comments:

Miss Atie said...

hahaha kwn dr cheras tu pmangey ptama kan?taw x kwn dr cheras tu dipuji oleh kwn2 lain..ckp suara seksi woo..n drg ckp "giler pandai fairuz tu blakon wat2 xkenal" hahahaha

NaKuLa_eViL said...

Motif nak terkejar2 kt RTM..?

Anis Hayati said...

Amboi
kawan dari Cheras tu semestinya tett..
hahaha.. mmg seksi sgt suara kwn dari Cheras tu
mengancam gitu..

Fairuz Selamat said...

tu la pasal.. sape la kawan dr cheras tu ek... ahahahah..

soalan dia tu yg tak thaan... ahahahaah

nakulaha... sahsah aku ni terlambat.. takkan nak bertatih2 ke rtm tuh...

ahahahah.. mengancam ke anis?
ahahaha

Anis Hayati said...

mengancam sgt2 suara kawan dari cheras tu
sampai kalah suara artis yg di interview tu tau

hahahha...

biyan said...

kwn dr cheras si tett tuh kasik soalan maut ker ?

;Dd

Fairuz Selamat said...

agak maut la... ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...