Tuesday, February 10, 2009

Handsome VS x Berape Handsome


yang ni tak ansem


yang ni agak ansem kan?

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler…
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: sepadan sangat…
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?


apa kata anda.....???

p/s: copy entri ni dr blog sorang ni.. sooorryyyy....

14 comments:

Anis Hayati said...

wow.. sangat hensem gambar kedua tu.
hehehe..

Fairuz Selamat said...

hHHHHAHAAHA.. agak ansem la.. kalah orlando bloom tu kan???

tak terpikat ke ngan yg gmbr kedua tu..

Miss Atie said...

ahahahahah aikkk nk tgu version atie lak ke??
ahahahah krg mmg nk kena ni..
asyik mgata pompan je...
hahahahah!!

Fairuz Selamat said...

hahahah... balas2...!! jgn tak balas..!!!!

Anis Hayati said...

memang dah terpikat sgt-sgt ngan gmbr kedua tu..hahaha

pstt.. atie bgs-bgs

Miss Atie said...

hahaha dedua gambar tu mmg ensem!!
krn matanye amat kacak
wkakakakakakakaa

Fairuz Selamat said...

tau arr..!!!! waakakakak poyo giler si fairuz ni..!!!
hahahaah
tp andai ditakdirkan untuk memilih yg mana satu... atie ngan anis plh mane?

Miss Atie said...

ahahhaahhaahhaha
taknak pilih
nk dedua
sbb wlau horror mcm mn pon
hati baik..tu yg penting!!
so atie sgt x sama dgn PEREMPUAN KATA atas2 ni okee

Fairuz Selamat said...

tapi... fairuz selamat tu baik ke hati dia?

biyan said...

fairuz selamat tuh baik ke hati dia ?

kui kui kui ;DD

yan nak jwb bole takk ?
*mate kelip kelip ;DD

Fairuz Selamat said...

ala jawab la biyan.. peliz..!!!

hehehe

[cpQ]licious said...

yg pntng ensem!!
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

Fairuz Selamat said...

ansem lg penting..!!!! klau gitu fairuz ni takde peluang ar.. hahaah

[cpQ]licious said...

lol!!
haha..sape kate xhensem?
wkakka!!
kalo xensem atie xla tuttttttttttttt!!


1,2,3 zupppp larikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...