Thursday, February 19, 2009

CASTING INVITATION

Audition For World Championship Of Performing Arts

Road To Hollywood

Anda Berbakat? Ingin ke Hollywood?
Anda di jemput untuk menyertai audition / pemilihan para peserta ke World Championship Of Performing Arts, Hollywood 2009.

Umur : 16 tahun - 29 tahun.

Kategori : Vokal, Instrumentalis, Tarian, Model & Lakonan

** Artis / Pelakon yang tidak terikat dengan mana mana kontrak, dijemput untuk menyertai pemilihan ini.

Event InfoHost: Worldstars - Road To Hollywood

Type: Music/Arts - Audition

Network: Global

Date : Sunday, March 1, 2009 at 5:00pm

Location: Berjaya Time Square

Street: Jaln Bukit Bintang

Kuala Lumpur, Malaysia

Contact InfoPhone: 012355520

Email: myn_empire@yahoo.co


Keterangan lanjut, sila hubungi :

Myn,
Hphone: 012 3555 200 / 019 200 2028
(SMS Tidak Digalakkan)

atau ikuti link dibawah ini:
http://www.facebook.com/event.php?eid=50517567700&ref=mf


Terima kasih...

-adza irdawati-


p/s: copy dr atie

4 comments:

Miss Atie said...

gi la gi la gi laaa..
(baca GILA)
wjkakakakkaka!!

zaffirazaini said...

Thanks on your comment.. hehe.. Naper tak ajak? Dah orang tanya minat CT ke tak... Tak nak mengaku.... hehehe...

Tu la dulu kalau brminat jadi artis bawah label SNP kita leh arrange meeting... cewaaah!! mcm berlagaks pula bunyinya... =p

Fairuz Selamat said...

heheeheheh..... ala mase tu malu lg...
sekarang dah ngaku..

memng minat sgt kat siti ar..
heheheheh

jom sembang pasal siti jom.. ehehehe

tak pun kite nyanyi lgu siti untuk asas vokal nak?

RiZaL HaShiM said...

uit...
nak join sekali nyanyi lagu siti...
hahahaha(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...