Friday, January 23, 2009

Fairuz Selamat 09

album single aku

2009 merupakan tahun bermakna buat hidup aku secra peribadi dan juga secara generalnya... aku lalui banyk halangan untuk aku terus menempatkan diri aku di dalam kelompok org2 seni di malaysia ni...

kini aku muncul sekali lagi dengan percubaan terbaru.. aku akan tampil sebagai artis solo.. harapan awal aku, aku akan dapat kekalkan nama aku sebaris penyanyi solo kite yang sedia ada, seperti jamal, anuar zain, hazami, dan angkatan baru seperti imran ajmain, dafi, aizat dan faizal tahir.

diatas merupakan album single aku. ada 4 lagu dalam tu. dan aku dah mula mengedarkan di stesen2 radio untuk diperdengarkan kepada umum.. single2 dalam album ni adalah ku undur cinta, palsu, alahai sayang dan cinta tak sehaluan. aku berharap sangat usaha dan bakat aku kali ni dapat diterima baik dikalangan pendengar muzik di malaysia khususnya..



21 comments:

RiZaL HaShiM said...

tak sabar nak tunggu kelahiran first baby ko nih...ekeke(",)

fer said...

heheheh.. makasih rizal.... insyaallah.. selagi ada bakat ni kite try jek kan.. soal berjaya atau tak.. kite tolak tepi...

Miss Atie said...

betul2...ahahah nk album free stu as ADUN CHERAS..beli tetap beli..wkakakak!@!

Fairuz Selamat said...

org bg promo copy nak? yg ada gmbar kat atas ni... tp s a su adun cheras ar.. album tetap kene beli.. eheheheeh

Miss Atie said...

hahaha haruslaa nak..jgn risau laa..mesti beli nye..check my new posting..jgn gelak oke??penat nk ingat kejadian2 itu..ahha

.::EdDy BaNoD::. said...

bile nk bg dgr secara personal??
i dh link ur blog taw..u plak???

Fairuz Selamat said...

td nak link gak. tp tak jumpe2.. eheheeh.. insyaallah.. nanti org bg dngar ek... tp kene bg sekilo cokolat dlu

Anonymous said...

best of luck in ur life n new album!!!!
minat gils time zaman2 q-face dulu...
lalalala

Fairuz Selamat said...

anonymous... makasih... ya doakan org berjaya yea....

wénkt said...

saya sokong 100%

Fairuz Selamat said...

makasih went..,, keep support me ya

Voice From Within said...

wish u all the best in everything!
chaiyok2!!
dah tahu dah tajuk lagu tu...
yes3!!!
hoho~~~
:)

NaKuLa_eViL said...

Hah uols.. Semoga comeback ko ni seletop Kak Britney.. Jgn nak hangat2 tahi kambing jer ok.. kalau ko tak letop, haku letop kan kepala ko mcm kepala Altantuya!Jgn luper melawat blog haku yer uols sumer.. http://nakulazone.blogspot.com!

Fairuz Selamat said...

makasih nakulaha...!!!! komen ada membakar semangat saya untuk terus maju ke hadapan.. ahahahahah..... ye la.. aku usaha lg.. harap2 berjaya la.. ko dilantik jd adun promosi bahagian pj.... hahah

Si Perempuan Melayu said...

congrats kanda.. u know i'm always here to support u!!

all d best in d industry!! ( :

Anonymous said...

afi doakan fairuz berjaya dunia akhirat! =)

Fairuz Selamat said...

makasih dinda.... harap2 pun mcm tuh.. insyaallah... eheheheeh

Fairuz Selamat said...

makasih afi..!!!! tau afi akan tetap sokong org dan bg cokolat kan? hehehe

antzgirl said...

wah.. finally... saya bangga dgn awk ( mohd. fairuz selamat ).. gud luck untuk album ni ye.. wat bersungguh2.. tampilkan imej sendiri okek!.. saya tetap sokong awk!!

- suhal ;)

Fairuz Selamat said...

tq su... awak selalu dlm hati saya... kite kenal dah lama.. awak antara penyumbang utama adalam kerjaya seni saya.....

hope to see u again..!!!1

Fairuz Selamat said...

tq su... awak selalu dlm hati saya... kite kenal dah lama.. awak antara penyumbang utama adalam kerjaya seni saya.....

hope to see u again..!!!1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...